Mennyi idő alatt tudok 5kg-ot fogyni?(és mi a leghatásosabb módszer) (beszélgetés)
Sziasztok!
Az sem mindegy ki mekkor súlyból szeretne fogyni,kinek mennyi súlyfeleslege van.
Ha sok akkor kezdetben gyorsabban mennek a kilók,hisz sok vizet is visszatart a szervezet stb.
Ha alapból nem vagy duci csak mégis úgy gondolod fogyni szeretnél nem kell semmi mást tenni csak egy kicsit egészségesebbé tenni az életed.Sok zöldség,gyümölcs,fehér husi lehetőleg este 6 után már megterhelőt nem enni és a sport is fontos.
én is hasonló cipőben szoktam járni. :)
nektek mennyit kéne fogyni?
hát ha jó a mérlegem és nem csal akkor 72kg
csak az a baj,hogy én nehezen veszem észre magamon,hogy ha fogyok
na én most csináltam egy új naplót amibe csak norbis dolgok vannak,amúgy a kaja táblázat nem olyan vészes.
Az igaz hogy az rossz hogy kenyeret csak délig ehetek például.
De ha ezt betartom ami nehéz lesz hátha sikerül.
rengeteg kaja van 1-es kóddal ellátva...azt mind eheted.
a 2-es kódúakat 15 óráig, a 3as kódúakat meg délig
zöldséget
jaa és málnát és meggyet szabad (Norbi szerint) :)
és akkor este mit eszel?
mert addig oké hogy 6után már semmit se.
2 napon át nem eszek csak 1-2 szelet kenyeret.
Összeszűkül a gyomrom és megállom, hogy ne egyek újra az étkezések után. Este csak gyümölcsöt eszek. Édességet egyáltalán nem.
Figyelek a folyadékra is, sörök helyett inkább rövidet iszok, hogy ne táguljon a gyomrom.
További ajánlott fórumok:
- Rágcsálók (egér, patkány) elleni leghatásosabb módszer, praktika!?
- Szeretnék még fogyni 3-4 kilót, de egyszerűen nem megy!Van valakinek egy jó és bevált módszere ilyen esetekre?
- A kisfiam 15 éves 184cm és 90kg. Szeretne fogyni kb 10 kg-ot.Milyen módszert ajánlanátok? A 90 naposról kapott egy könyvet...
- Mennyire lehet fogyni azzal a módszerrel, hogy este 6 után nem eszik az ember semmit?
- Gépkocsi szélvédőjének páramentesítésére melyik a leghatásosabb módszer?
- Fülzsír ellen mi a leghatásosabb módszer?