Miért tagadta le hogy ismer, majd kérdezett rá milyen vagyok? (beszélgetés)
Nem hiszem el,hogy ennyi ostoba ember van a földön.
Most komolyan.
Régen azért nem volt ennyi béna férfi.
Miért nem kérdezed meg tőle?
Sokkal egyszerűbb.
Nem látott még ilyen csodát, mint te.
Egyébként én is letagadnálak.
Ja és hozzá sem fog f@ngani majd a becses fórumához, csak mi szórakoztatjuk itt magunkat ezekkel a kretén történetekkel.
Ja, én nem. Ehhez már nekem sincs érkezésem. :)
Még mindig azon a csajon rugózol?
Hihetetlen.
Nem, bocs. Inkább unalmas.
Adott egy a lány aki kb 2 évig szívatott szerelemmel,érzelemmel.de mindig adta hogy nem tud szakítani meg miután találkoztunk eljátszotta hogy bepánikolt begörcsölt minden érintéstől közben meg másokkal is ismerkedett,végül kiválasztotta a legjobban keresőt meg akinek van háza és kocsija.Na szóval ő hanyagolta a barátnőjét,akivel én közben elkezdtem beszélgetni,majd a újra megkereste,kérdezte van e most valakije,megemlitett hogy velem beszélget(név szerint).A lány azt mondta nem ismer,majd rá kb fél percre hogy ja de látásból,majd megkérdezte munkahelyen kivül találkoztunk e már ,mondta neki nem ,meg aki átvert megkérdezte milyen vagyok,emez mondta normális,rendes.
A kérdéseim az lenne hogy miért tagadja hogy ismerne,miért érdekli hogy találkoztunk-e már és miért kérdezi milyen vagyok?
További ajánlott fórumok:
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Ha odáig vagyok egy ismertebb emberért, akkor a való életben is bejött volna?
- Kezdő műkörmös vagyok,van egy ismerősöm és azt kérte cseréljem le a zselést porcelánra, úgy tudom ez csak fordítva megy?
- Lehet arra valami magyarázat hogy sokaknak ismerős vagyok a munkahelyemen?
- 27 éves férfi vagyok, ismerkednék
- Mit tegyek, még csak ismerkedési fázisban vagyunk, mégis minden nőre féltékeny vagyok?