27 éves férfi vagyok, ismerkednék (beszélgetés)
Olyaninnyira elkelt, hogy azóta meg se nyikkant.
Remélem sikerrel járt, ha olyan csinos fiú, mint a képen :) (már, ha ő az????)
49 éves, egy gyerek, de külön lakik, férj nem akadály! DDD
Szeretek étteremben enni, mert nem szeretek főzni, nevetni is szeretek DDD
Most miért vagytok ilyenek!
Szerintem ez sem rosszabb, mint discoban ismerkedni! Nincs ezzel semmi gond.
Md156, ha gondolod, beszélgethetünk privátban! :)
Ha jó helyekre finomakat enni mentek, annak elhízás lessz a vége, idővel szív és cukorbetegség, csont, és izületi bántalmak, depresszió...stb.
Menjetek inkább sportolni, hegyet mászni!
27 éves vagyok, budapesti, szorgalmas, szeretek dolgozni, vannak céljaim, értelmes dolgok foglalkoztatnak, de mostanában keveset járok bulizni, így nem mozgok eleget a korombeliek között. Barátaim vannak, van egy fiú testvérem is, de ők sem igazán buliba járósak. Már. Régebben tudtunk bulizni.
Utoljára 1 éve ért véget egy kapcsolatom, aztán munkahelyet változtattam, és most onnan is eljöttem, mert túl sok elfoglaltság volt, közben elkezdtem egy iskolát is, az heti +1 nap elfoglaltság, maradék 1 napomon igyekeztem pénzt keresni, stb...
Azért indítottam ezt a fórum témát, mert abban reménykedek, hogy ezen az oldalon találkozhatok hozzám hasonlóan érett gondolkodású nővel 20-30 év között, aki szívesen ismerkedne velem, aki eljön velem jó helyekre finomakat enni, érdekes dolgokat kipróbálni, nevetni, stb
További ajánlott fórumok:
- Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák?
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Hol, hogyan tudnék ismerkedni 30 év körüli, diplomás férfiakkal?
- Hol lehet találkozni, ismerkedni rendes, megbízható férfiakkal?
- Ha nem társkereső oldalakon, akkor hol ismerkednek a művelt férfiak?
- Mit jelent, ha megírtam egy férfinak 18 éves vagyok és azt válaszolta az finom?