Ha odáig vagyok egy ismertebb emberért, akkor a való életben is bejött volna? (beszélgetős fórum)
Ne foglalkozztasson a múlt előre nézz!
Mi lett volna? Na nem esett volna az eső,mentem volna piacra,így itthon maradtam.
Akkor halt meg. Ertem a velemenyed a kulsejerol, valojaban realis is, nem tudom mi tetszik benne annyira.
Ez egy hobbi. Én is szeretem az autókat, van is kettő de a drifthez még félénk vagyok, főleg nő létemre nem biztos hogy kísérletezgetni kéne ezzel.
Miért? Mi volt 2013-ban?
Valóban nincs semmi különös a megjelenésében (nem egy jóképű pasi és kerekded is) és azt sem értem, hogy milyen "munkássága" lehet valakinek a drift-el.
Mondjuk azt sem értem, hogy mi értelme van a gumikat égetni a gyártókon kívül?
Simán lehet megkapó ez a külső, főleg, ha téged a munkássága nyűgöz le.
Én is hajlamos vagyok rajongani olyan emberekért, akik valamiben kiugróak, tehetségesek, egyéniségek, nagy szorgalommal, kitartással teszik, amit tesznek.
Mivel én már bőven anyád korosztálya vagyok, elmondhatom, hogy találkoztam személyesen olyan emberekkel, akikért rajongtam. Nos, vagy megtört a varázs, vagy elmélyült. Volt aki csalódás volt, és volt aki felhívott a színpadra! :)
Ezt csak akkor tudod meg, ha valóban találkozol az illetővel.
Azt is megtanultam, hogy virtuális kapcsolatot nem dédelgetünk! (ez csak a mama tanácsa) :)
"sajnos már nincs köztünk:("
Ha már elhunyt, akkor felesleges ábrándozni róla.
A külsőségek miatt nyűgözött le, a való életben is ugyan úgy lenyűgöztek volna a külsőségek.
Aztán az ismerkedés során ez vagy elmélyült volna, vagy kiábrándulsz.
Nem vagyok már tinilány, a 20as éveim közepén járó nő vagyok. Mégis már jó ideje odáig vagyok egy ismertebb emberért, akiről a hobbim miatt láttam először egy képet, (sajnos már nincs köztünk:( ) és azonnal bevillant valami, iszonyatosan szimpatikus lett első látásra, egyre többet akartam megtudni az élettörténetéről, az autóiról, az elért sikereiről, magánéletéről. Ami azért is furcsa mert józan ésszel én őt nem mondanám egy szép embernek, bőven voltak a külsejében hatalmas hibák, amik kifejezetten csúnyává tesznek egy embert, mégis sokkal jobban megfogott első látásra mint mondjuk egy kigyúrt testű tökéletes pasi vagy egy vékony szép fiú.. nem tudom miért. Úgy érzem hogy a hobbija amivel híres lett csak egy dolog, engem maga az ember érdekelt volna.
Az én külsőmet reális szemmel kicsivel az átlag felettinek mondanám, de lehet inkább átlagos: az orrom nagyon turcsi, illetve pár kilót fogyhatnék meg ferde a hátam de amúgy szerintem szép lány vagyok, nem nagyképűség csak nagyon sokan mondták, meg úgy az összkép.
Arra lennék kíváncsi hogyha tegyük fel mi találkoztunk volna, akkor vajon személyesen is ennyire lenyűgözött volna, vagy úgy már más lett volna a helyzet? Leginkább pszichológiai szemmel nézve.
Gondolom sokan vagyunk így hogy rajongunk valakiért:D
További ajánlott fórumok:
- Amit megbántam az életben...
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Az életben nyitott, bulizós lány vagyok, az iskolában zárkózott és félénk
- Ki az ismertebb, elismertebb az eüben: dietetikus vagy ápolónő?
- Szegedi Nőgyógyászati Klinikán lehet adott nőgyógyászhoz kerülni, ha jelzem a "bejelentkezésnél" (egy ismertebb dokihoz is)?