Szegedi Nőgyógyászati Klinikán lehet adott nőgyógyászhoz kerülni, ha jelzem a "bejelentkezésnél" (egy ismertebb dokihoz is)? (tudásbázis)
Köszönöm!:)
Akkor lehet magánrendelés lesz az első...
A magánrendelésére mentem először.
De tényleg csak a vasast tudom felhozni példának: ott N. Lászlónak nincs magánrendelése, még is vállal kismamákat, ha felkérik.
Azt nem hiszem, hogy a klinikán oda mehetsz az ablakhoz és lehet "válogatni", de ha betelefonálsz, megérdeklődöd a Neked szimpatikus orvos mikor rendel, mikor kerülhetnél hozzá és akkor mész, akkor eltudom képzelni hogy mondod, hogy hozzá jöttél és Ő fog vizsgálni. :)
Nekem van orvosom, vele előre egyeztetett időpontban találkozunk a klinikán, a bejelentkezésnél jeleznem kell, hogy hozzá jöttem, x időpontra, x ultrahangra, vizsgálatra.
Nem tudom egyébként lehet-e válogatni. Egy telefont megér a dolog.
A vasasban például vizsgálatoknál lehet választani.
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Tud valaki nőgyógyászati szakrendelőt a 13. kerületben, ami ingyenes, és nem kell hónapokkal előbb bejelentkezni?
- Dr. Stummer János győri nőgyógyászhoz bejelentkezés?
- Dr. Dúcz René nőgyógyászhoz nem sikerült időpontot kérni, ha bejelentkezés nélkül megyek megvizsgál?
- Debrecenben van Dr. Korláth Zalán nőgyógyásznak magánrendelése. Ha igen, hol és milyen számon lehet bejelentkezni hozzá?