Lehet arra valami magyarázat hogy sokaknak ismerős vagyok a munkahelyemen? (beszélgetős fórum)
az ember álmában sokfelé tekereg, igy előfordulhat,h. ott is jártál, de csak homályosan emléxel,ezért nemtudod pontosan honnan ismerősök.
Esetleg a másik dimenzióban lévő földön is jártál és a "csúszás" emlékei jönnek elő.
Lásd még,előző életeid ...
Nekem meg olyan előző élet érzésem van.
Mintha az előző életemben is pont azokkal fórumoztam volna, ugyan azon témában.
Kezdek hinni a reinkarnációban:)))
Mintha már írtál volna ki fórumot ugyanebben a témában.
Nekem olyan "nem sikerült a fórumom, hát újraindítom" érzésem van. Ez véletlen lehet?
Új munkahelyre kerültem egy boltba. Soha sem dolgoztam még sehol. Többen is mondták hogy láttak már engem valahol, és ismerősnek tűnök nekik. És nekem is sokan. Rengeteg olyan dolgozó van akivel kapcsolatban olyan érzésem van mintha találkoztunk volna már. Ez véletlen lehet?
Nekem ilyen előző élet érzésem van...
Reinkarnálódtál,és előző életedben együtt dolgoztál velük,ezt mondják akik hisznek benne.
Vagy paramnézia déja vu jelenség, amikor valaki úgy érzi, hogy az éppen történő helyzetet már korábban átélte, az adott esemény korábban már megtörtént volna vele.
Nehezen tudok más magyarázatot elképzelni, mint hogy valóban már jártál ott.
Addig még csak arra gondoltam, hogy nagyon hasonlítasz valakire, amíg nem írtad, hogy neked is sokan ismerősek. Szóval, erre el nem tudok képzelni mást.
Első munkahelyről van szó. Mikor felvettek 3-4 személy is kérdezte/mondta hogy "De te már dolgoztál itt régebben nem?" Mondtam hogy nem, soha. És mind azt mondta hogy "De pedig azt hittem. De azért csak voltál itt valami miatt" mert ez egy bolt. És mondtam hogy nem. De az a fura hogy nekem is sokakkal olyan érzésem van mintha már találkoztam volna velük régebben. Mert kb 6 hónapja vagyok itt, de mintha régen láttam volna már őket. Olyan ismerősnek tűnik mindenki.
Lehet erre valami magyarázat?
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Manapság mindenhova bejutni stb. csak ismerős által lehet? Munkahely (bármi)?
- Mit tennél, ha munkahelyed mindig költözéssel jár, pároddal, ismerőseiddel is ritkán tudsz találkozni?
- Egy ismerősöm ma leszámolt a munkahelyéről,mert újat talált. Az üdülési csekket levonták tőle. Jogosan tett ezt a munkáltató?