Miért nem tudom megnyitni a JibJab képeslapot csak úgy, hogy bemásolom az url helyére? (tudásbázis)
Na most lenne érdekes, hogy a jobbgombra milyen menü jön föl? :)
Az és képzeld sikerült. Igaz a mondás az ember holtáig tanul. A 8.0 verzió töltődött le. Meg is próbáltam de megint nem jött össze. Már alá van húzva a link de nem színeződik el és persze nem tudom megnyitni. Kész vagyok most alszom rá egyet, ha nem okoz gondot holnap kereslek itt a neten. Köszi mindent jó éjt neked!
pppersze a firefox és minden frissítése ingyenes.
elvileg a súgó, névjegyben minimum 8.0 verziónak kéne lennie, mi van neked ott?
Sziasztok!
Fiam is küldött egy ilyen zenéset, szerintem ugyan azt__nekem sem nyílik meg!
De bizony ez lesz, pont ezért kérdeztem a jobbgombos dolgot, mert az csak az új verzióban van.
Csináld ezt:
Súgó menü
A firefox névjegye
a feljövő ablakban (nem feltétlen rögtön, de hamarosan) meg kéne jelenjen egy olyannak, hogy elérhető a frissítés - kövesd az utasításokat! :)
És nem lehet a baj az hogy már régen volt a Firefox frissítve?
Bocsi. Kijelöltem, de nekem a jobb klikk után csak olyan van hogy keresés itt.Google-erre: és a link és nem ismeri fel mert azt írja győződjek meg....
Nem, a Firefoxnak kellene felismerni a linket.
Csak az előbb kérdeztem valamit, és nem válaszoltál.
Akkor elvileg nem rontottam el semmit. Szerintem a lányom gépe okosabb azért nyitja meg a linket. Lehet valami program hiányzik nálam?
Itt nem, mert a hoxa nem támogatja a linkelést.
A cím jó, ha kijelölöm az egészet, és jobbgombot nyomok, és kiválasztom a menüből a "Hivatkozás megnyitása" pontot, akkor megnyílik egy ilyen éneklős videó.
Próbáld ki.
Ezt egyébként a citromailedben meg tudod csinálni? Kijelölöd az egészet az egérrel, jobbomb, és hivatkozás megnyitása?
Ha ez egy jó hivatkozási cím lenne elvileg itt is más színű és aláhúzottként kellene megjelennie ha az egérrel rámegyek, vagy nem ?
be tudod ide másolni a linket?
És úgy kezdődik a link, hogy http:// tehát ott van a négy betű, a kettőspont és a két perjel is, pontosan így, szünetek nélkül, a hivatkozás elején?
Nem, nekem ez is furi volt. Megpróbáltam a tesóm freemail fiókjára elküldeni ott világoskék és alá van húzva de mégsem megnyitható.
Ja ő egy másik gépről nyitotta meg?
egyébként, amikor így ott az email a linkkel, akkor linknek látszik? tehát alá van húzva, és ha óvatosan föléviszed az egeret, akkor elszíneződik?
Igen firefox használom. Citro fiókunk van mindkettönknek. Csak a link és ő meg is tudta normálisan nyitni. Elmondta nekem telefonon, hogy csináljam követtem a menetet ahogy Ő mondta de nekem nem indult el.
De mármint a citromailre gondolom a böngészővel mész rá. Azt meg tudod mondani, hogy a böngésző internet explorer, vagy Firefox, vagy micsoda?
Egyébként a lányodnak is citromailes? És neki a kép is benne volt az emailben, vagy csak a link?
Citromail fiókom van. A beérkezett levelekre kattintok azt megnyitom.Azon belül pedig az emailre a tárgy kategóriában és azt hiszem a böngészőn keresztül nyitom meg az emailokat. Ha ilyen linkes érkezik csak a linkre kattintok.
Másképp kérdezem. Ha meg akarod nézni az emailjeidet, pontosan mit csinálsz? Mire nyomsz?
Gyakran járok én is úgy, hogy megnézni nem tudom a képet, csak ha letöltöm.
Huha. Én ennyire nem vagyok pc.guru. Sajna ezt most én nem tudom neked megmondani.Azt tudom ha kaptam ilyen emailt amiben volt hivatkozási cím mindig sikerült megnyitnom.
Lehet, hogy a levelezőprogramodban van olyan védelmi mechanizmus, hogy nem engedi, hogy emailben kapott linkekre nem tudsz kattintani. Mi a levelezőprogram, vagy miben nézed a leveleid? Böngészőben? Vagy outlook vagy ilyesmi?
Bocsi ez tényleg kicsit zavaros.Igen megérkezett a mail. Ott van a szövegrészben a link de nem tudom megnyitni csak ha bemásolom az url helyére. Hiába kattintok a linkre nem történik semmi.
Ezt most így nem értem. Továbbítottad az emailt a saját címedre. Megérkezett. "nem tudom menyitni" - mailt nem tudod egyáltalán meg se nézni, vagy nem tudsz rákattintani a benne levő linkre? vagy rá tudsz kattintani, de nem történik semmi? hogy van ez?
és milyen görgetősáv? a görgetősáv az a függőleges sáv a jobboldalon, amiben a csúszka van, és amivel fel-le tudsz menni egy oldalon. oda hogy másoltad be?
Először igen a kislányomtól. Majd én is próbáltam küldeni a saját email címemre,hogy megnézzem elküldés előtt mit hoztam össze. Ahogy kell eljártam bemásoltam a szöveg részre a hivatkozási címet ahogy írja a fáma de mikor megérkezett a mail nem tudom megnyitni.Csak úgy sikerül, hogy bemásolom a görgető sávba és elindítom a töltést. Köszi a segítséget.
Tud valaki segíteni!Miért nem tudom megnyitni a jibjab képeslapot csak úgy hogy bemásolom az url helyére.
További ajánlott fórumok: