Hogyan lehet megnyitni a 3. szemet? (tudásbázis)
en sem mondom, hogy divatbol, hanem az embernek van valami olyan betegesege, hogy mindenhato akar lenni. (engem beleertve) es szeretnenk latni es tudni olyan dolgokat, amik nem adatottak...
de hat sok sikert!
olyan hogy tuti eredmenyes, az is a 21. szazad muve!
mindent azonnal akarunk!
a dolgok lassan alakulnak, ....sok turelmet hozza!
Az utolsó mondatodra csak annyit hogy nem vagányságból vagy "mindenkinek meg akarom mondani a tutit" dologra akarom használni....hanem szükségem van rá valamihez, amit nem fogok elárulni, bocs....de megvan rá az okom....
Egyébként olvastam hogy hogy lehet, de nekem olyan kéne ami tuti hamar eredményes...ezért tettem fel kérdésnek....
mi sikerul?
legtobb ember nem erti , hogy ezek a dolgok hogy mukodnek. Meg akarjak nyitni a harmadik szemet, hogy ....miert is?
latova valjanak?
nem ertem! :)
en is kicsit ertek hozza, de elso kerdesem:
miert akarod megnyitni??????
Az embernek a csakrai lelki mukodesievel, es lelki folyamataival vannak szoros osszefuggesben! A 3. szemed eppen annyira van nyitva, amennyire az neked pont jo, nem jobban, es nem rosszabbul.
Ha te kinyitod a 3. szemedet, anelkul, hogy erosek lennenek az also csakraid, akkor igen rosszul fogod magad erezni, es ertsd panik rohanok, es stb.
Haragszum erre a spiritualis ezoetrikus mizeriara, ami most tombol, szerintem tobb kart okoz, mint nem!!
Még szerencse, hogy nem látható... :(
Elnézés Cass... nem hagyhattam ki.
Mindenkinek, neked is. :)
"A 3. szem a 6. csakrához (Ajna) kapcsolódó, fizikailag - korunkban - nem látható szerv a homlok közepén, a két szemöldök között."
További ajánlott fórumok:
- Megőrült a gépem, egy ikont se tudok megnyitni, mert azt írja ki, hogy windows nem tudja milyen programmal lehet megnyitni, mit tegyek?
- Ha avi-t akarok megnyitni - bármivel - kidob. Mi lehet a hiba?
- Hogyan lehet megnyitni .nrg kiterjesztésű fájlokat?
- Hogyan lehet a gmailen kapott képeket megnyitni?
- A .jng kiterjesztésű fájlt hogyan, mi módon lehet megnyitni?
- Hogyan lehet beállítani, hogy bizonyos honlapokat ne lehessen megnyitni?