Miért nem tudok nem-et mondani? (beszélgetés)
oké
értem
nagyon szépen énekel
na hát
elrakva
basszus, hogy akadsz te ilyen zenékre?
nagyon tetszett és tanulságos volt
:-)
ezt a programos dolgot már ellőttem egy párszor
egyszer már beakartak szervezni valahova és amikor az előadó termet el akartam hagyni akkor agy nő elém állt, és én fellöktem.
tudom ciki, de nagyon ideges voltam, mert nem azért hívtak oda valójában mint amit mondtak
rendben
tudod mit meghallgatom minden nap
Szívesen
De nem azért küldtem...tanulj...ha kell hallgasd meg mindennap! :DDDD
nagyon tetszik
köszönöm
Én is mostanában kezdek a sarkamra állni mindíg mindenki kihasznált. Legutóbbis egy barátnőm aki anyagi gondokkal küzd és már nemegyszer kért kőlcsön pénz, amit még mindíg nemtudott megadni, most egy dúrva összeget kért, különben utcára kerülnek....
NEM mert ezzel nem lesz senkinek se jobb, én nem szeteném elbukni azt a pénzt is, nem azért sporoltam hogy az ő hülyesége miatt elvesszen a pénzem, ezzel nemhogy segítek neki hanem tetézi az adosságait..... Így nemadtam, kicsit fagyos volt a hangulat, gondoltam na itt a 25éves barátság vége.. deaztán nemvolt gond...
Egyről beszélünk!
:DDD
itt igazából nem a vizsgáról van szó
hanem arról ha nem mondok nemet én nagy bajba kerülhetek
Te vizsgázol nem?
Ő segített már neked?
na szóval
én mondtam, hogy nekem később lesz
de ő rinyált, hogy ő később nem érr rá, és, hogy ne toljak ki vele, mert ő egyedül nem tud levizsgázni
de ha én bemegyek infóra
akkor a másik tárgyból nem vizsgázok le
vagy
suliba járok és van egy osztálytárs aki nem ért az informatikához, én meg kicsit
ebből vizsgázunk kedden 8.30-tól de én megbeszéltem a tanárral, hogy nekem akkor logopédia vizsgám lesz és, hogy nem e mehetnék később infóból, és beleegyezett
erre jön az osztálytársam, hogy akkor menjünk együtt vizsgázni 8:30-ra és, hogy majd súgok neki infóból
én mondtam neki, hogy nekem később lesz
Én is ebben a cipőben jártam...most tanulom...legelőszőr te mondj magadnak valamire nemet...ha az megy...hidd el a többi gyerekjáték
Még egyszer...én is most tanulom
Ne legyen bűntudatod!!!
Szerintem
Szia
Három betű-:)Könnyű kimondani!
Muszáj!Az emberek hajlamosak a másikat még családon belül is kihasználni ha nem tud "NEM"-et mondani.
Félsz,hogy megharagszanak?
Nem baj,majd megbékülnek-:)
További ajánlott fórumok:
- Mondjatok már valami jó, és elfogadható indokot, amit holnap tudnék mondani a főnökömnek, amiért nem tudok bemenni.. nincs kedvem, köszönöm!
- Mit tennétek, ha kiderülne a párotokról, hogy titokban iszik? Kedves, normális, semmi rosszat nem tudok rá mondani
- Tudsz NEM-et mondani? Mikor lehet illetve kell nem-et mondani?
- Tudnátok nekem olyan oldalt aukciós oldalt mondani, mint a Vatera, Teszvesz?Amin el is tudok adni valamit?!
- Nem tudok lemondani a fincsi cukros, egészségtelen...
- Meg tudná nekem mondani valaki, miért nem tudok a Sims 2-ben házat építeni?