Meg tudná nekem mondani valaki, miért nem tudok a Sims 2-ben házat építeni? (tudásbázis kérdés)
3. pink sunrise
2012. nov. 27. 13:03
Mert drága a tégla:D
2012. nov. 27. 09:55
Van telkem, elég pénzem, de mégsem engedi ezt az alkalmazást. Pedig még az ikonok is ott vannak hozzá, de hiába klikkelek rá, semmi:( Viszont bútorokat tudok venni, de én építkezni is szeretnék...
Ami még érdekelne: a bútorvásárláson belül melyik ikonra kell kattintani ha bölcsőt, rácsoságyat, gyerekágyat, vagy kukát szeretnék venni?
Előre is köszi a válaszokat:)
2012. nov. 27. 09:54
Sziasztok! Meg tudná nekem mondani valaki, miért nem tudok a sims 2ben házat építeni?
További ajánlott fórumok:
- Meg tudná nekem valaki mondani, mit csinál az "Orvoslátogató"/"Patikalátogató"?
- Minimál bér után 3 gyerekkel mennyi családi adókedvezmény jár? Tudnátok Nekem összeget mondani?
- Sziasztok!Ki tudná megmondani nekem h napi 6 órás munkarendben mennyi szabadság jár?
- Meg tudná valaki mondani nekem, hogy a 2005-ös évet ellenőrizheti-e még az APEH?
- Megtudná valaki nekem mondani, hogy az erkölcsi bizonyítványt, az igénylőlap feladástól számítva kb. mikor fogom megkapni? Fontos lenne!!!!
- Meg tudná nekem mondani valaki, hogy mondják angolul: hálapénz?