Megtudná valaki nekem mondani, hogy az erkölcsi bizonyítványt, az igénylőlap feladástól számítva kb. mikor fogom megkapni? Fontos lenne!!!! (tudásbázis)
Sziasztok!
Mennyibe kerül most az erkölcsi bizonyítvány?
Én már többször jelentkeztem úgy, hogy lekértem az erkölcsit, az igazolószelvény másolatát mellékeltem az önéletrajzhoz és a kísérőlevélben leírtam, hogy az erkölcsi bizonyítványom kiállítása folyamatban van.
Még mindig elfogadták, mivel, a személyes meghallgatások idejére megérkezett, és elég volt akkor átadni a munkáltatónak. Kb. 1-2 hét alatt megjön, elképzelhető, hogy megkapod már jövő péntekre is.
Szerintetek ha jövő péntekig kell jelentkezni egy állásra levélben.És kell hozzá az erkölcsi bizonyítvány,akkor már nem fog megkérkezni addig(ma adnám fel)?
A feladói igazoló szelvényt is elfogadja a munkáltató?
Vagy most már ne is kérjem ki?
Megmondom őszintén idáig csak ennél az egy állásnál láttam,hogy kérik.
Nem tudom érdemes-e kikérnem,főleg mire megjön,már nem is lehet jelentkezni erre a munkára.
További ajánlott fórumok:
- Felfüggesztett büntetés szerepel-e az erkölcsi bizonyítványban, és el lehet-e így helyezkedni valahol?
- Tűnjek el az életéből, mert csak magányra vágyik, és nem akar bántani? Vagy maradjak, ezzel bizonyítva hogy kitartok mellette a végsőkig?
- Az erkölcsi bizonyítvány mikortól lesz tiszta, ha valaki volt börtönben?
- Év végi bizonyítvány
- Mi történik, ha valakinek az kerül a bizonyítványba, hogy nem osztályozható?
- 1. osztályos bizonyítvány!