Miért nem kaptam fizetést? (tudásbázis)
hát nálunk (közalkalmazotti állás) ha a hónap tizenvalahanyadikáig nem adják le az új belépők papírjait első hónapban, akkor már csak hóközi fizetést tud kapni... vagyis nem rendesen a hó elején fogja megkapni az elsőt...
ha te 27-én kezdtél, akkor azt csak késve tudták bérszámfejteni... persze lehet hogy máshol másképp működik.. de miért nem kérdezed meg a munkahelyeden?
melyik banknál vagy? Melyik banknál van a munkáltatód? Van ugyanolyan banknál lévő ember, mint ahol te is vagy és megkapta? Holnap benézhetsz a pénzügyre esetleg és csak halkan kérdezd meg, hogy:
"Elnézést, a tegnapi napon még nem érkezett meg a fizetésem. Csak szerettem volna megkérdezni, hogy mivel nem régen kezdtem sikerült-e az adataimat rendben felvenni? Ha igen, akkor mi lehet a gond?"
Szerintem ha ezt így nyugodt hangon megkérdezed, biztos megkapod a választ. Sok sikert! :)
További ajánlott fórumok:
- Nettóban mekkora bértől tekinted a fizetést te versenyképesnek?
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Miért titkolják a cégek, hogy mennyi fizetést adnak?
- Közcélú munkásként hetente kaptam fizetést, de most táppénzen vagyok, akkor is adják hetente a táppénzt?
- Szerintetek jól megfizetik a munkaerőt itt Magyarországon? Hol és milyen munka az, amiért elfogadható fizetést kap az ember?
- Mit tehetek, ha nem kaptam fizetést?