Miért lett kevesebb olvasója a naplómnak? (tudásbázis)
Igen,nem is 1.:)De engem egyáltalán nem zavart.
Velem is megtörtént már hogy bejelöltem vkit de utána meggondoltam magam,mert nem azt kaptam a naplótól,amire számitottam.
Miért olyan fontos az hogy hányan olvasnak???
Lehet bejelölt egyszer,mikor tetszett vmi bejegyzésed,utána meg rájött hogy nem is arról szól a naplód,amire számitott,vagy nem olyan stilusban ahogy ő szeretné....
Miért olyan nagy baj ez???:D
Engem pl.nem érdekel hogy hányan olvasnak,nekem az a lényeg hogy olyan emberek kövessenek figyelemmel,akiket én is szeretek,vagy olvasom a naplóját,van közös témánk,vagy egyszerűen csak szimpatikus az illető...
Külömben is nem vagyunk egyformák,nekem is vannak olyanok akiknek a stilusa nem tetszik,én vannak akiknek az én stilusom nem tetszik.És ez igy van rendjén....:D
Én egyszer irtam is a naplómban,hogy az aki csak azért olvas mert "csak",vagy mert "bentfelejtett"a kedvecek között,az nyugodtan kivehet a favorit naplók közül,mert szeretném ha olyanok olvasnának akiknek tényleg számitok,és akik számitanak nekem....
Ezért nem értem még mindig hogy miért olyan nagy baj 1 olvasó "elvesztése".......
Az ember elsősorban magának írja a naplót, más meg örüljön, hogy olvashatja:D
Egyébként azt én is észrevettem, hogy még az ember szenved, (nekem pl. diétás naplóm van) nagyon imádják olvasni, aztán amint eléri a kívánt súlyt, nem nyavajog, erős akkor már egyből nem érdekes.
Erre pl. jó pl. a híradó.. Mivel van tele? Csak rossz dolgokkal.. valahogy az ember erre vevőbb..
Ez van!!! :D
Lehet unalmasnak találta és kivette a pipát.
Nálam is nagy a forgalom,jövés menés,de igazából ,mivel magamnak irom,hogy motiváljam saját magam vele ezért nem nagyon érdekel.
Néha beszólok,hogy viszlát exeim,meg ilyenek.Meg hogy,akkor sem írok a szado-mazó szexről,ha csak ex olvasóim lesznek..stb:-)
Nem kell túl komolyan venni ezt a dolgot,jönnek mennek az emberek,ennyi az egész.
Ha 2x egymás után uncsi az az újság amit megveszel,akkor következőleg nem vásárolod meg.Ez is detto:-)
Én nem köszöntök, soha senkit.
Persze, jó ha hozzászólnak, ők hogyan látják, de ez nem befolyásol.
Nyilván mindenki magának írja, de én szeretem tudni azt is ami körülöttem történik és ezért fontos, hogy hányan olvassák.Eleinte nem gondoltam, hogy fontossá válik, de azzá lett. Éppen ezért problémázom azon, hogy miért hagyott el valaki.
Ha én jelölök be egy új naplót, én is örülök, ha köszöntenek.
Jólesik, ha hozzászólnak a bejegyzéseimhez.
Én sosem értettem azokat, akik ezt figyelik hányan olvassák és hány embernek a kedvence és a naplójában még köszönti is az új olvasókat és szomorkodik, ha veszít egyet, vagy párat.. Hát a naplót nem saját magunknak írjuk? Hát dehogynem!
Én legalábbis..
Aha, először.
Tul.képpen igazad van, semmi extra nincs jelenleg - Istennek hála.
Most először? Az én naplóimnál mindig változik a szám, hol nő, hol csökken, de nem igazán foglalkoztat. Annak persze örülök, ha valakit érdekel a sorsunk, és esetleg hozzá is szól néhány témával kapcsolatban és segíteni próbál, vagy ismeretlenül is szorít nekünk, de ha valakinek nem tetszik vagy unalmasnak tartja, akkor ne olvassa. Igazából én örülök, ha végre unalmas az életünk. Mikor nagy bajban voltunk, akkor nagyon sokan olvasták, aztán mikor rendeződni kezdtek a dolgok, hirtelen megfogyatkoztak az olvasók. Hála Istennek!! Mert ez azt jelentette, hogy minden oké, csak sokakat inkább a dráma érdekel.
Egyébként én magamnak írom, az se zavarna, ha senki sem olvasná.
nem igen érdekel, magamnak írok
sőt, addig örül amíg kevés és fogy, mert ha baj van, hirtelen sokan lesznek...
sajnos tapasztalat :(
Nem tudom, hogy nagy-e. Nem tudom érdekessé tenni, csak olyanná, amilyen az életünk.
Igazából magamért kezdetem el írni, de tény , mindig örülök, ha valaki bejelöli.
kidobtak :DDDDDDDDD
ja, van ilyen is vegulis :DD
További ajánlott fórumok:
- Kevesebb lett a fizetés!
- Ahogy idősebb lettem kevesebbet alszom.
- Miért van az, hogy heti 5 torna és kevesebb kaja mellett híztam egy kilót?
- Mitől lett kevesebb a Tgyás 6000 forinttal?
- Amikor a babád elkezdte átaludni az éjszakákat, nem lett kevesebb a tejed?
- Kinek mennyivel lett kevesebb a fűtésszámlája az ÁFA csökkenés miatt?