Amikor a babád elkezdte átaludni az éjszakákat, nem lett kevesebb a tejed? (tudásbázis)
Sziasztok!
Véletlenül ma reggel láttam ezt az egyik életviteles csatornán témaként. A babuci megszületett, és pár hetesen átaludta az éjjelt. Az anyucinak kevesebb lett a teje, mert a szervezet úgy értékelte, hogy nem kell már annyi.
:) ez teljesen érthető.
szép napot mindenkinek!
Megnyugtattok, köszi mindenkinek!
Méricskélem most, reggelente nagyon sokakat ezsik, 230-240 gr, estére 150-160 grammokat, csak lassabban elnyamizik rajta:)
A lányom is korán átaludta az éjszakát, és semmi gond nem volt a tejtermeléssel, szépen gyarapodott, és ahogy már írták egy idő után beállt magától a megfelelő mennyiség.
Én mondjuk nem fejtem, így is beállt a dolog. Majdnem két éves koráig szopizott aztán.
ha 3 óránál többet aludt,nekem már jött magától,szétáztattam mindent ,így ő aludt,én meg fejtem :S
utána magától beállt.fejni ahogy előttem is írták csak annyit,hogy kicsit megkönnyebbüljön a mell.amikor átaludta reggelig az éjszakát már nem volt ilyen problémám,alapból kevés tejem volt,éjszaka sem lett több(2 éves volt ekkor).
Kislányom 2,5 hónapos és nagy alvó. Az éjszakákat 1 hete alussza végig, (este 9-től reggel 8-ig) de nappal is nagyokat alszik (2x 2,5-3 órát, meg több rövidet).
Reggelre jó sok tejcsim van, délelőtt és délután is szépen tud enni, de az esti etetéseknél már sokat sír evés közben és nyűglődik. Puhább is a mellem.
További ajánlott fórumok:
- Mindent, csak kevesebbet diéta
- Mikor elkezdtetek futni járni, mennyi idő volt az, amíg hozzászoktatok? :)
- Mennyi idős volt a gyermeked/eid amikortól átaludta az éjszakákat?
- Hogyan tudnám rávenni 5 hónapos kisbabámat, hogy átaludja az éjszakákat?
- Kisfiam leszoktatóban van, mit tegyek hogy az éjszakákat jobban viselje?
- Kislányom 2 éves múlt, de még mindig nem alussza át az éjszakákat. "Normális" ez? Segítenétek?