Miért van az, hogy heti 5 torna és kevesebb kaja mellett híztam egy kilót? (tudásbázis kérdés)
Ha azt tapasztalod, hogy ez valódi hízás, és nem izom, akkor viszont azonnal keresd az okát: körzeti, nőgyógyász, endokrinológus, stb., ne nyugodj bele.
Én is így jártam anno, de nekem sajnos nem izom volt...
köszönöm mindenkinek a tanácsokat!amúgy a mellekkel én is így vagyok a gyerek után...:-)
kb 4-5 kiló van rajtam, már lement 6, de most nem akaródzik megmozdulni a mérleg.sebaj, kitrtok.torna és megfogadom, hogy kevesebbet eszem.köszi!remlélem, 2 hónap múlva minden ok lesz.
Jaaaa! bocsi azt hittem valami ezoterikus- kinezikus izé-bigyó elméletről van szó. :-)))))
Az ember már semmiben sem lehet biztos! Van, hogy olyan hülye vagyok, hogy a magyart angolul olvasom, és nem értem. Na mindegy.
Több kalóriát viszel be, min amennyit elhasználsz. Megoldás:
1. Kevesebbet kell enni
és/vagy
2. Többet kell tornázni
Szerintem kell 2-3 hónap. Én is igy voltam:)
A zsir vagy viz elindul a tornától lefelé, és jön helyette az izom, ami nehezebb. Centizd magad, azzal biztos észre veszed a változást.
Ez a 2 hét még semmi! Kitartást!!!!
ne a kilókat nézd, mert nem feltétlenül mutatja reálisan a fogyás mértékét. mindenhol azt hallani, hogy az izom többet nyom.
a tükröt figyeld. ha te magad is látod a változás, az jó, a mérleg egy hülyeség..
Ha keményen sportolsz, szerintem a centiket mérd, ne a kilókat!!! Tényleg simán lehet izom! Én is bőven kevesebbnek nézek ki, mint ahány kiló vagyok!:)
Amúgy 2-3 hét, mire elkezd elindulni a normális fogyás.
de biztos amiatt, mert mondom, "tömör"lettem, nem plötty.de szeretném, ha kilók is mennének lefelé.
több hónap kell ennek?
További ajánlott fórumok:
- Szoptatás alatt torna mellett enni: Béres A. Súlykontrollja, vagy Rubint R.update-je?
- Diéta mellett tornázni, mozogni kéne, de mit is csináljak?
- Mozgásterápia kerekes székbe kényszerült mozgáskorlátozottaknak - Milyen lehetőségek és eszközök merülnek fel a gyógytorna mellett?
- Miért van az, hogy betartom a fogyókúrám, minden nap tornázok is és a mérleg nem mutat kevesebbet?
- Két hete kezdtem el a fogyit minden nap torna vagy futás fél óra plusz kevesebb kaja vacsi csak gyümölcs. mikor várható látható eredmény?
- Ha gyes mellett csak 4 órában dolgozom, akkor a következő gyedem sokkal kevesebb lesz?