Miért van az, hogy betartom a fogyókúrám, minden nap tornázok is és a mérleg nem mutat kevesebbet? (tudásbázis)
teljesen egyet értek, többet ér egy "kialakult csík" (máshogy nem tudtam kifejezni az izmosodás, alakulás látható jeleit) a hasadon, combodon, karodon mint amit az a gonosz mérleg mond.
a másik, szerintem ha reális célt tűzöl ki, kis súly mellett mondjuk havi 2-3 kg leadását, úgy nem fogsz elkeseredni idő előtt
Mióta csinálod?
Én azt vettem észre magamon, hogy amikor el kezdek tornázni, akkor mindig hízok 2-3 kg-ot, ahogy most is. Január második hetétől, hetente kétszer vagy háromszor 1 órát tornázok, azóta híztam, mert izmosodok és az izom nehezebb. Nálam ez mindig így van. Kb. 2-2,5 hónap múlva megy le a súlyom, de addigra centiben is kevesebb szoktam lenni. Ne a súlyodat nézd, hanem a centiket.
TSH? Pajzsmirigy működést jelző hormon. Ha ez magas, akkor alulműködik a pajzsmirigy és legtöbb esetben hízással jár.
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Mindent, csak kevesebbet diéta
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Hogyan fogyjak le fogyókúrák és kondigép nélkül? Hogy kevesebbet egyek, nem sikerült.