Miért lesz habos a tej? (tudásbázis)
7. a138f13844
2011. jan. 24. 10:03
Pihentesd egy kicsit!
6. nikletty
2011. jan. 24. 09:13
Köszi szépen!
5. gulyamaca83
2011. jan. 23. 19:28
Szerintem is sok levegő került bele, talán jobb lenne ha a hagyományos módszerrel kevernéd ki.
4. 70a3fedaea
2011. jan. 23. 19:19
Mind1 hogy milyen tejet használsz, egy negyedórát pihentesd a tésztát!
3. Night Angel
2011. jan. 23. 19:17
Szerintem sok levegő kerül bele, hiába alacsony fokozaton használod a géped.
Én is a pici pihentetésre szavazok.
2. a3dfd1e78b
2011. jan. 23. 19:16
Szerintem hagyd fél/egy órát a tésztát pihenni, és utána süss.
1. nikletty
2011. jan. 23. 19:14
Sziasztok, ha palacsintát, ha most pl csokis kekszhez a krémet készítem és elkezdem a tejet a cuccokkal összekeverni a habverőgépemmel habos lesz a cucc, pedig a legkisebb fokozatot használtam az előbb is. Arra gondoltam, hogy a tejjel van a gond? Dobozosat használunk, de nem mindig ugyanazt vesszük és mégis ezt tapasztalom, és így a palacsinta tésztám is olyan lyukacsos lesz :S
Mi a gond?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Az idősek között miért lesz néhány utálatos? És hol a határ, ameddig ezt el kell viselni?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Miért lesz jó, ha csak két év lesz a gyes?
- Miért nem tudunk helyesen írni? -muszáJ, leSZ, külöNbség, stb.
- Dohányzás: Rá- és leszokás (már hogyha sikerült) - hány évesen és miért?
- Miért titkolja a párom a szülei előtt, hogy gyerekünk lesz?