Miért titkolja a párom a szülei előtt, hogy gyerekünk lesz? (beszélgetés)
Ennyit érne egy kapcsolat? Az a férfi akitől gyereket akartál? Sőt már benned fejlődik a közös baba?
Nem hiszek a megalkuvásokkal teli kapcsolatokban, de azért sok minden megbeszélhető, megoldható bármilyen nehéznek is tűnik első ránézésre.
Esetleg nem a folyamatos hegyi beszédtől tart?
Vannak szülők, akik ilyenkor kétségbeesnek és a hol fogtok lakni, miből tartod majd el,tudod mekkora felelősség stb. kérdésekkel "bíztatják"a gyereküket..
Az,hogy ez bizonyos esetekben mennyire jogos,az most mindegy:-)
Szerintem simán lehet, hogy nem akar azzal idegesíteni téged, hogy izgul a régebben történtek miatt, és csak a végefelé akarja elmondani a szülőknek.
Egy férfi is tud aggódni rendesen. Ha meg a szülők is nagyon várják az unokát, akkor pláne érthető az óvatosság.
Szerintem mondd el neki, hogy furcsállod a dolgot; örülnél, ha megbeszélnétek.
Azt nem nagyon tudom elképzelni, hogy szégyelli. Miért tenné?
(ha nagyon rosszban vagy az anyukájával, akkor van még egy tippem, de addig nem mondom. :)
Mert nem is volt ennyi vetélés. Ha valaki terhes lett, annak többnyire gyereke született, vagy titokban abortuszra ment.
Csak tisztánlátás kedvéért, ezért nem jutott eszünkbe, hogy bármi baj történhetne.
Gondolom, most le leszek hurrogva, ettől még igaz.
Sajnos nem válaszol semmire....:-((
Így csak tippelgetni lehet.
Persze, de sokaknál most is babona, stb.
Értem én, de nem szerettem volna a névtelen, vagy bármely más fórumozót megsérteni, hogy mennyi, de mennyi külső jele van még a félidős terhességnek...
Mi is mindíg elmondtuk azonnal a szüleimnek, de tiszteletben tartom, azt is aki ezt ezen-azon okból picikét halasztják.
További ajánlott fórumok:
- Fekete (afrikai) párom van. Szerintetek szóljak a származásáról bemutatás előtt a szüleimnek vagy jobb a meglepetés ereje?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- Szerintetek rossz dolog az ha azt szeretném, hogy a párom jobban szeressen engem mint a szüleit?
- A párom nem engedi, hogy a szüleimnél legyek a kislányommal 2 napig
- Hogy lehet közölni a párommal hogy gyerekünk lesz?