Hogy lehet közölni a párommal hogy gyerekünk lesz? (beszélgetés)
???
De hiszen most jöttem ki egy év után a börtönből!!!
persze, nyilván személyiségfüggő a dolog.
aki nincs felkészülve az apaságra, gondolom az bepánikol, aki meg már apa az könnyebben veszi.
Nalunk pont az ellenkezőjr volt. Mikor utoljara elmondtam a férjemnek hogy terhes vagyok lattam az arcan hogy bepanikolt kicsit (nem azert mert megijedt hogy gyerekunk lesz). Hogy kicsit oldjam a hangulatot hozzatettem hogy ja de nem tőled, ugyhogy ne idegeskedj :-)
Na ezen aztan rohogtunk egy jot.
van erre az a buta mondás, ami szerintem csak kifogás, hogy *a lónak 4 lába van mégis megbotlik*
:)
En munka utan talalkoztam a férjemmel es mondta hogy megyunk igunk egyet. En meg sokat sejtetoen azt mondtam hogy lehet hogy most egy ideig nem kene innom. Majd kiugrott a borebol :-)
Amikor mar nagyobb volt a lanyunk gondoltam hogy vennek neki egy I am the big sister feliratu polot es az lenne rajta mikor a ferjem hazajon munkabol. Vegul es nem valosult meg. Szerintem ne telefonon mond el, főleg nem sms-ben!
Tuti hogy én nem bírnék magammal délutánig :)
Szerintem még ma este küldenék neki egy sms-t, ami mondjuk egy szép babás versike, és vagy leesik neki vagy nem :)
ezek szerint nem sok ideje próbálkoztok :) pár év után már nem számítana a körítés, sőt, kb. együtt tesztelnétek :)
vannak a sablondolgok: kiscipő, levél a baba nevében, pocakod átkötve masnival, esetleg vehetsz neki egy doboz nyugibogyót, mert szüksége lesz rá hamarosan melletted ;)
Attól függ. :)
Jó hír vagy rossz? :)
További ajánlott fórumok:
- Amikor kimondják a kegyetlen végszót: nem lehet több gyerekünk...
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- Előre is bocsi a hülye kérdésért. :) De! Párommal azon vitatkozunk, h a gumit ki lehet-e fordítani és úgy "használni". Szerintem nem!!
- Hogyan lehet enyém az a lakás, amiben most együtt élek a párommal?
- Hogy váljunk el úgy, hogy a közös gyerekünk a lehető legkevésbé sérüljön?
- Adjatok ötletet mit lehet itthon játszani a párommal?