Miért írnak nekem valahonnan talált e-mailre polgárháborúról mesélő afrikai lányok, miért jó nekik ha visszairok? (tudásbázis)
4. globus (válaszként erre: 3. - D345cbf72a)
2010. júl. 12. 20:24
Nekem pl. az jutott eszembe, hogy ez milyen kérdés? Mi az, hogy valahonnan talált emilre? Övé, vagy nem övé? Elvesztette valahol? Mit válaszolt, megköszönte? :)))
3. d345cbf72a
2010. júl. 12. 20:20
Nagyon rég volt már itt bejegyzés, de én az ilyen leveleket épp emiatt,mivel nem sok értelme van az egésznek, olvasatlanul ki is törlöm, felesleges bármit is válaszolni rá, ki tudja , mi az egésszel a célja az adott embernek....de ennyit egyelőre erről, lehetne még véleményt fejtenem....:-))) Olvasó nem sok lenne ezek szerint,mivel rég volt ide bárkinek is bejegyzése.....csak hirtelen ezek a gondolatok jutottak eszembe erről....:-))))
2. Rika1
2009. márc. 21. 23:11
Én is kaptam ilyen levelet. Méghozzá úgy, hogy a csaj regizett itt, és úgy írt, majd utána rögtön kilépett. Aztán váltottunk pár üzit e-mailon, de nem tudtam rájönni én sem, hogy mit akarhatott ezzel valójában.
1. 719d70fa14
2009. márc. 21. 23:00
Miért írnak nekem valahonnan talált emilre polgárháborúról mesélő afrikai lányok, miért jó nekik ha visszairok?
További ajánlott fórumok:
- Melyik dalt hallottad legutóbb? (Nem, amit feltétlen te akartál hallgatni, hanem ami csak úgy szólt valahonnan.)
- Lehet valahonnan szerezni fajtiszta(vagy nem) pici méretű kutyát?
- Ha valahonnan kapsz pénzt és csak 2 hónap múlva találod meg az értesítőt a postaládába, mi a teendő?
- Tud valaki segíten? Tegnap "kidobtam" a fényképeimet. A lomtárból is. Valahonnan, valamilyen háttértárból még vissza lehet hozni?
- Orvos nélkül lehet valahonnan tudni, ha növekszik a tüdődaganat?
- Whirpool mosogatógépembe valahonnan szennyvíz került. Mit lehet tenni ellene?