Orvos nélkül lehet valahonnan tudni, ha növekszik a tüdődaganat? (tudásbázis kérdés)
Soha nem !00 % addig amig ki nem nyitjak ez nics olyan orrrvos aki merne alitani. Azt mondja pl. hogy 10 % az hogy nem a többi igen es azonnal a mutetet rendeli elö.
De , mi van akkor ha ez forditva van ? a jo 90 % es ez bebizonyosodik csak amikor mar megmutötte .
Megrazo a kezet a jo kivnsagjaival es magyaraza magajet " bisztos ami bisztos " es mutet nem volt felesleges.
Igen es ha ugy van hogy a beteg jelölt mar a 60 felett lassan van ? addig a napig egesszseges volt ok. kiveve a jo szokast uzve - donanyzik.
Hogy is megy egybe ez a ekvacio ? egy komoly mutet mar nem fiatalon azert mert egy valaki kinek szerecselye volt ulni a padba 6 evel tovabb de azon kivul is egy gyarlo , tökeletlen ember maradt mind mindjajon ezen planetan.
Kell figyelni nem e nagyon fogy , nem e edvagytalan a köhöges intenzitasa es masfele rosszulet ami ehez a dg. hozza relatal.
kisfüles sosem válaszol
csak kiírja a fórumkérdéseket
ez a szokása
Persze igazad van, szoktam én is szórakozni egy-egy kérdésen, de a rák nem az a szórakoztató műfaj nálam.
Ez a téma, az utolsó szalmaszálba belekapaszkodom. :(
Csak találgatni lehet, mit akart, amíg nem válaszol, de lehet valami szellemgyógyászt, természetgyógyászt ajánlottak neki, vagy volt is náluk, aki megmondta a tutit nekik, és kíváncsi, tényleg lehetséges-e? De ez már az én kombinációm.
Anyukám vastagbéldaganata után ami tavaly decemberben műtöttek,nem régiben kellett mennie kontrollra ott meg állapították hogy ott minden oké de a tüdején találtak 3 kis elszíneződés félét,és azt mondták neki ez nem veszélyes,de folyamatosan figyelni kell,kérdem én hogyan???? mikor 3 hónap mulva kell vissza mennie
Keresztanyámat 3 hó alatt elvitte....akkor??? szval a kérdésedre a válasz nem orvos nélkül nem,esetleg ha jobban kezd köhögni vagy fáj ha köhög néha...de ez sem tuti!
Az biztos orvos kell hogy tudja mi a szitu!
További ajánlott fórumok:
- Melyik dalt hallottad legutóbb? (Nem, amit feltétlen te akartál hallgatni, hanem ami csak úgy szólt valahonnan.)
- Lehet valahonnan szerezni fajtiszta(vagy nem) pici méretű kutyát?
- Mi a véleményetek Béky Lászlóról? Tud segíteni, nagyon súlyos tüdődaganatos betegeken?
- Ha valahonnan kapsz pénzt és csak 2 hónap múlva találod meg az értesítőt a postaládába, mi a teendő?
- Kupakgyűjtés egy 2,5 éves miskolci tüdődaganatos kislánynak
- Tud valaki segíten? Tegnap "kidobtam" a fényképeimet. A lomtárból is. Valahonnan, valamilyen háttértárból még vissza lehet hozni?