Miért ilyen nadrágokat gyártanak? (tudásbázis)
Igen, tudom, sajnos nem olcsók, nekem van 2 pár, amiket leárazáson vettem, de már majdnem 3 éve megvannak, egyik sötétkék télire, másik világos tavaszra. De az biztos, hogy a derekamon úgy illeszkednek, hogy nem kell öv, és a fenekemen sem feszülnek szét, egyszóval homokóra fazon (vagy körte is), de levist akárhányat próbálok, nekem mindig túl alacsony a lovagló-része, mert azon kívül, hogy nem konfekciós a csípő és derék arányom, nekem a derék és a csípő közötti rész is hosszabb mint a konfekció. Magyarán minden béna farmer bevág, így inkább próbálok fel százezret, de meg kell találnom ami jó, és inkább veszek kettőt amit 4-5 évig nyűvök, minthogy legyen belőlük 10 olcsó amit aztán úgysem hordok, mert itt nem áll jól, meg ott nem áll jól.
Esetleg, szintén vannak körte fazonos gatyái calvin klein-nak is, és tudom, ez sem olcsó, de szintén nem gagyis, ezek is több évig jók, behozza az árát:)
nekem eddig még nem volt a h&m-es gatyáimmal problémám, évek óta ott veszek farmertr.
Viszont Levis-em már ment tönkre egy év alatt!
a H&M-ben elég jó gatyák vannak
nem csak a deszka konfekcióméreteknek jók
mert az "ilyen"nadrágok eladhatóak elvileg...az olyanok meg lehet h nem...
varrónőt keress és hálás lesz Neked amiért neki adod a pengőidet
Én piszkafa vagyok, mégsem jó rám minden, nem ettől függ. Úgy értem mikor tényleg piszkafa vagyok akkor 56-os derék 84-85-ös csípő. Amikor kicsit hízóban akkor 60-as derék és 90-es csípő. Hiába van egy méret (legalább) különbség a 2 állapot között, mégsem gyártanak minden márkában ilyen "fazonra", pedig tudom, hogy nem velem van a baj, igenis egy nőnek van dereka és van csípője, és a 2 ne legyen egyforma.
Szóval kis méretben ugyanúgy nehéz találni, és ha valaki úgy piszkafa hogy megőrzi ezeket az arányokat, akkor sem fog magára egykönnyen találni. DE, még így is, divat ide vagy oda engem soha nem fognak összetéveszteni egy pasival hátulról:)
Nekem pont fordítva, vékonyak a combjaim de ehhez van egy normális fenekem, sok évbe telt (és telik), hogy az arányokon egy icipicit változtassak, de szinte mindegyik, ami jó volt seggre, az lötyögött a combomon.
És amíg nem ismertem a miss sixty-t addig nem is találtam soha nekem valót. Aztán évekig ezt hordtam, mert csak ez gyártott rám való farmert, újabban kijöttek a liu-tól ezek a BUTT-izék, na azokat felpróbáltam és azóta meg azt hordom. Lényeg, hogy sokat kell próbálgatni, de speciel én utálok olyanra költeni egy rakás pénzt amin még otthon változtatnom kell. Basszus, ha már fizetek akkor legyen jó rám és kész, hogy kimegyek a boltból és felveszem és jó. Nem, hogy még én varrogassak! Ezt olyan kicseszésnek tartom.
Ez igaz, de a mai táplálkozás (és a sok kisgyerekkori előregyártott bébipapi) az olyan alakot csinál, hogy hason rakódik több zsír (ezért a mai tinilányok nemigazán szélescsípőjűek, de derékon nem bírnák begombolni a normális, homokóra fazonra tervezett nőiesebb modelleket).
pl Liu-jo vagy miss sixty igenis gyárt ilyeneket is, amit te is fel tudsz venni, de pl levis nem:( Ezért én soha nem is vettem levist, soha az életben.
2 alternatíva van: vegyél rugalmasabb anyagból készült farmert, vagy ha nem találsz, be kell vetetned derékban (de nem fog úgy állni mint az új).
3. ha sikerül találnod liu-jot, azt a "fenékemelős" változatot, ezek jobban követik a nőies formát, nem pedig a "fatörzs" derekat. Egyébként nem hiszem, hogy a dolog súlyfüggő, manapság nincs meg a csípő és derék közötti különbség mint régen, a mai lányok egyenesek és kész (ha soványak, ha molettek, nincs fenekük és derekuk hanem egyben van az egész).
További ajánlott fórumok:
- Dr Martens bakancsot gyártanak-e Kínában?
- Gumis derekú nadrágokat szeretitek, szoktatok vásárolni olyat?
- Mennyire lehet megbizni, azokban a márkás termékekben, amelyeket Kinában gyártanak?Gondolok itt adidas, Nike stb
- Van-e előnye a belül műbőr, kivül bőr cípőnek? Miért gyártanak ilyen cipőket?
- Megéri átszabatnom a nadrágokat vagy vegyek másikat?
- Hol gyártanak diétás joghurtot?