Miért dobja le a hajam a fekete hajfestéket? (tudásbázis)
11. 57aa4ea1e8 (válaszként erre: 10. - Volpertinger)
2011. szept. 7. 21:21
A zöld az egy szép szín :)
10. Volpertinger
2011. szept. 7. 21:09
minden relatív, én voltam enyhén zöldes, amikor a szőkés hajamat barnára festettem :))))
9. Salome* (válaszként erre: 2. - 1ba916fefc)
2011. szept. 7. 21:03
Ja, hát alatta a vörös az sokáig áttetsző lehet, de ha mégegyszer befested akkor szerintem egyre jobb lesz. Akkor nem ledobja a feketét, hanem csak átüt!
8. Salome*
2011. szept. 7. 21:02
Nem tudom miért lehet, de próbáld meg először középbarnával és pár hét után sötétbarnával (ami majdnem fekete) befesteni. Lehet akkor nem dobja le! Sok sikert!
7. 57aa4ea1e8
2011. szept. 7. 20:47
A vörös és a szőke ledobja a színeket.
6. LiaVanda
2011. szept. 7. 20:36
Szia! Hát a haj szerkezete nem úgy működik mint egy darab fa. Tehát ha a piros kerítést befested feketére az is lesz. A haj kicsit bonyolultabb ennél. Párszor átfested aztán jó lesz. De csak ésszel! Hagyj ki egy kis szünetet 2 festés között. 2 hét legalább. Mire a haj regenerálódik kicsit.
Egy fodrász
5. 051809cc90
2011. szept. 7. 20:30
Nekem is ilyen volt.2-3 festés és nem fog látszani.Jó festéket vegyél, vagy fodrász, és pár festés után már jó lesz!!:-))))Mindig átütött nekem is az elején.Már sokszor voltam vöriből fekete.
4. Jossie
2011. szept. 7. 20:29
Nekem is ugyanez volt! Vörösből lettem fekete, és látszódott még a vörös. Viszont pár hajfestés után már csak akkor, ha kopott ki a festék. (Tartós festék...és legtöbbször fodrász festette.)
3. kicsiharang
2011. szept. 7. 20:25
Szerintem bízd magadra fodrászra.
2. 1ba916fefc
2011. szept. 7. 20:22
vörösre volt festve kb 1 éve , és kb 2-3 hete lett sötétbarna azután 1 hétre lettem fekete, de a hajszínem még mindig nem fekete és látszanak benne vörös részek.
Miért? :(
Ha még egyszer befestem feketére akkor már jó lesz? :)
1. 1ba916fefc
2011. szept. 7. 20:22
Miért dobja le a hajam a fekete hajfestéket?
További ajánlott fórumok:
- Miért a fekete hajfesték a legkárosabb? ha mindenképp festem feketére melyik amelyik legkevésbé káros?
- Segítség! Nem fogja be a hajam a fekete hajfesték! Mit csináljak?
- Lehetséges, hogy a fekete hajfestéktől hullik a hajam?
- Tartós fekete hajfestékkel festettem a hajam, de nem tetszik. Hogyan szedhetném le itthon a festéket, hogy vörösre festhessem be a hajam?
- Vettem hajfestéket, sötétbarnát, de nagyon fekete lett tőle a hajam. Milyen praktikával lehet kicsit halványítani?
- Hosszú, természetes fekete hajam halántékon őszül. Milyen hajfestékkel próbálkozzak otthon?