Tartós fekete hajfestékkel festettem a hajam, de nem tetszik. Hogyan szedhetném le itthon a festéket, hogy vörösre festhessem be a hajam? (tudásbázis kérdés)
Én pont ma csináltam meg:)) Gesztenyére festettem, ez is vöröses:) Syoss szőkítővel leszívattam a feketét és kész. Kicsit száraz lesz, de ha utána odafigyelsz rá, hamar rendbe jön.
Többször szedtem már le így sötétet itthon, és sose lett baja.
Ah,én nem voltam ilyen okos.Fekete volt a hajam,sokat piszkáltak érte,hogy öregít,és meguntam a piszkálódást.Kicsi barátnőm már szivatta le otthon a haját magának: szőkítő porral,meg hidrogén keverékével,és tuti semmi gondja nem lesz a hajamnak,és leszedi a feketét.Utána fessem be vörösre,és kész is.Hát,követtem a tanácsokat,még a maró szag sem tántorított el,aztán befestettem vörösre.A végeredmény:még soha nem volt ilyen cifra fejem:)
Itt-ott vörös tincsek,néhol fekete tincsek.A hajam szerkezetét,egészségét meg máig kúrálom pakolásokkal,kencékkel,mert olyan mint a seprű.Menj inkább fodrászhoz.Az a biztos.
Jujj; otthon sehogy!
Ezt le kell szívatni, vagy színleszedővel eltávolítani és utókezelni. A fekete macera. Elképzelhető, hogy első festésnél még meg-megmozdul, de sokszor, ha közönségtermékkel van festve, akkor annyira erős, hogy max tőnél csinál valamit. A másik opció, hogy a rikiki sárga és rozsdavörös kompozíció fog dominálni, és ha még rá is festesz, akkor egyrészt 5 színű leszel, másrészt tönkremehet a hajad nagyon, és olyan lehet, mint a széna.
Vagy fodrász, vagy hozzászoksz és szépen lassan kopni fog, ha szerencsés anyaggal volt dolgod.
Akkor türelem...majd lenö....
Köszike
A Dm-ben lehet kapni egy olyan terméket,hogy Colour B4. Ez kifejezetten arra való. A hajfestékes polcokon szokott lenni de ha nem találd kérdezz meg egy eladót, segít. Én is hasonlóan jártam csak nekem sötétbarnára lett festve de tök jól kiszedte. :)
Az ára mondjuk nem olcsó. Én tavaly 3000 ért vettem.
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szőke hajfesték?
- Óvatosan a hajfestékkel!
- Milyen hajfestéket használsz, és mennyire vagy vele elégedett?
- Miért a fekete hajfesték a legkárosabb? ha mindenképp festem feketére melyik amelyik legkevésbé káros?
- Hogyan szedhetném ki a hajfestéket egy rózsazsinû trikóból?
- Ammónia mentes hajfestékkel festettem be a hajam. Túl sötét lett! Tudnám világosítani?