Miért disznó a malac? (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért disznó a malac?
Hallo!
Ahogyan igertem kozolni szeretnem azokkal akiket erdekel,megkapta az unokam a kicsi pici egy honapos Arany-horcsogot,a ketrecet Bp-rol hoztuk teljes felszerelessel,a horit,itt vettuk CH-ba,nagyon nagy az orom es a torodes,remelem sokaig igy is marad,
Koszonom erdeklodeseteket,ha valamit nem tudunk,kerdezek toletek,udv;sarika.
Hallo mindenkinek!
Nagon orulok ,hogy ratalaltam erre a temara,segitsegeteket szeretnem,azunokam 11-eves fiucska,nagyon szeretne kicsi allatkat,nemsokara lessz a szulinapja,szeretnem neki megvenni,de nincs semmi elkepzeles,hogy mit is vegyek,a terrariumot ki neztem,egy kombi ketrec,de az a kikotese a csaladnak ne legyen budos,nem tudom ,talan tudtok segiteni,elore is koszonom nektek.
Fedóra előtt volt még egy malackám, elpusztult sajnos. Hetekig sirattam, el kellett teljen egy bizonyos időnek, hogy Fedórát örökbe tudjam fogadni (mindkét malacot kaptam), mert egyedül nem volt oké a dolog Debiánnal, kezdett depressziós lenni, pedig kb egy, másfél hónapot volt egyedül.
Te nem szeretnél malackákat tartani még?
Köszi szépen:)
LucaDora: én is frászt kapok, ha csak tüsszent egyet, mert az orrába ment egy szénadarab:P
Ugrás a teljes írásra: Miért disznó a malac?
További ajánlott fórumok:
- Régebben egy középkorú nő 2-3 gyerek után nem hízott el, most meg a tizen-huszonéves lányok úgy néznek ki, mint a disznó!
- Voltál már disznóvágáson?
- Ha disznót vágtok, akkor végeztek a munkával, mire kezdődik délután a Balázs-show?
- Milyen disznósajtot vegyek ami jó ízű?
- Csirke és disznóhúsból milyen diétás vacsora készíthető?
- Ismeritek a csüngőshasú-vaddisznó malac keverékét?