Ha disznót vágtok, akkor végeztek a munkával, mire kezdődik délután a Balázs-show? (beszélgetős fórum)
Mi az a Balázs show? :)
Sertésmetszéskor különösen nem fogadjuk be a bulvármédia kínálta szennyezést...hétköznap sem.
Úristen!!!!!!!!!!
Milyen pihent agyú kérdés ez??????:SS
Ez a nap kérdése:))))))))))))
Ha Balázs olvasná,biztos büszke lenne magára,hogy a hentes meg a család elhajítja a bökőt,ha kezdődik a show:DDDDDDDDD
Teljes mértékben egyetértek.Azonnal kikapcsolom az általam egyébként is ritkán használt tévét,ha meglátom valamelyik agyrém műsort.Az egészben az a legelszomorítóbb,hogy van rá igéy,mert gondolom máskülönben nem futna már évek óta.
De ugye ízlések és pofonok!
Örülünk neki. Most már autómatikusan fel is vesszük. Aztán, ha megint lesz egy kis szünet, megnézzük újra, felvételről.
De az is lehet, hogy legközelebb csak akkor vágunk disznót, ha már megszűnik a show.
Hát ez nagyon tetszett,régen röhögtem ilyen jót!:)
De nekem az a véleményem,hogyha felajánlod Balázsnak,hogy viszel egy kis kóstolót,akkor még lehet meg is vár a show-val,de lehet nem elég,ha a Balászt fizeted le vele,bár akkor meg nem éri meg disznót vágnod,ha elosztogatod!
No én asztat mondom néköd édes fijam, hogy főköll venni arraja a videjóféleségre a műsorot, asztán este meg mögnézzük az asszonnyal. Hát osztán lehet, hogy közben elszunyókálunk, sebaj, majd másnap megen megnézzük mégeccer.
Elégedett-e vagy-e fijam a válaszommal?
További ajánlott fórumok:
- Minden jöhet ami "sz"-szel kezdődik
- Vége a nyárnak, irány a munka, kezdődik az iskola
- Írjatok bármilyen mondatot ami H-val kezdődik!!
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Összetett szavak, az első betűvel kezdődik a második is -Pl:TornaTanár, becsületbíró stb.
- Összetett szavakat kell írni, amelyben mindkét szó értelmes és azonos betűvel kezdődik