Milyen disznósajtot vegyek ami jó ízű? (beszélgetés)
17. andi6020 (válaszként erre: 16. - Hamyka)
2013. febr. 19. 07:04
Fú, de kis malac vagy, Hamyka :)
16. hamyka (válaszként erre: 15. - Ebe5acb8e6)
2013. febr. 19. 02:06
szívesen :D
a sólet penys taste itt néven fut és csak 600 ft 830 gramos, nagy kiszerelés :D
vagy néha ki lehet fogni 500 ft alatt annyiért meg mégjobban megéri :D nem rég ezt ettem és fingottam is tőle döglenek utánnam a legyek :D
15. ebe5acb8e6 (válaszként erre: 14. - Hamyka)
2013. febr. 18. 08:32
Köszönjük hogy megosztottad velünk ezt az értékes információt! :)
14. hamyka (válaszként erre: 13. - Bnedora)
2013. febr. 18. 02:13
én mondjuk szénsavtól büfögök, sólettől meg fingok van hogy nagyokat.... na erről ennyit
13. bnedora
2013. febr. 3. 18:37
Szerintem ezt személyesen kell kitapasztalni, de még így is változó lehet ugyanattól a cégtől. Én is inkább a házit javasolnám, de még talán a pick elfogadható. Az meg, hogy mitől böfög az ember, egyén függő.:-)
12. andi6020 (válaszként erre: 11. - Ebe5acb8e6)
2013. febr. 3. 18:01
Van, aki szeret veszélyesen élni :)
11. ebe5acb8e6 (válaszként erre: 1. - 074462ce01)
2013. febr. 3. 17:58
A disznósajt nem tartozik a leg-szív és érrendszer barátabb kaják közé, úgyhogy csak módjával!
10. hamyka (válaszként erre: 7. - E6e23f542d)
2013. febr. 3. 17:19
szeritem jó a bolti, úgy is mindenből a szemetet eszük :D
9. 937a2a883a (válaszként erre: 7. - E6e23f542d)
2013. febr. 3. 17:08
Na,egyformán gondolkozunk. :)
8. 937a2a883a
2013. febr. 3. 17:07
Én a házira szavazok.Ha lehetőséged van rá,akkor ne boltban vegyél. :) Igazából boltit nem is tudok mondani,mi saját magunknak csinálunk.
Mondjuk a háziból is csak olyat vegyél,amit ajánlanak,hogy nem túl fűszeres,különben marad a büfögés.
7. e6e23f542d
2013. febr. 3. 17:06
Én egyik boltit sem tudom megenni, egyik sem ízlik. 3 éve nem vágtunk már disznót sajnos...inkább nem eszek disznósajtot, minthogy boltit egyek. Ha nagyon szeretnék mégis enni akkor csakis házit vennék megbízható forrásból
6. vikucka
2013. febr. 3. 16:51
A Pápai Disznósajt szerintem a legjobb... abban még normális az alapanyag!
5. Reni19891015
2013. febr. 3. 16:44
Jaj istenem!!!
Ő azt kérdezte,hogy milyet vegyen!!! Egyébként Korabeli na az igazán jó ízű!!
Nem az a "visszabüfögős" fajta!!
Egyébként jó étvágyat hozzá!!:):)
4. 074462ce01
2013. febr. 3. 16:38
Korabeliről mi véleményed Andika
??
3. Bishop81
2013. febr. 3. 16:36
szerintem vasarolj hazi kezitesut, az mindig a legfinomabb, es az alapanyag amibol keszult az is az otthon fellelheto legjobb minoseg. En reszemrrol szeretem a disznosajtot, de volt egy ket eset amikor az elvarason aluli minoseget sikerult vasaroljak, szoval ha tudsz csak hazi keszitesut vasarolj.
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - 074462ce01)
2013. febr. 3. 16:26
"nem böfügjuk vissza"
Hát azt honnan tudjuk, hogy ti mit büfögtök vissza?
1. 074462ce01
2013. febr. 3. 16:22
És nem böfügjuk vissza,milyen márkájút?