Miért álmodhattam ezt a dolgot? (beszélgetés)
Az ember álmában véleményem szerint az jelenik meg, amitől tart, vagy amit kíván.
Szerintem te elég sokat foglalkozhatsz a túlvilági dolgokkal és tartasz a szellemektől.
Én volt, hogy nagyon vártam már a foci VB-t. Pár nap volt már csak hátra, és akkor azt álmodtam, hogy valami miatt lemaradtam a meccsekről és egyet sem láttam.
De gyakori visszatérő álmom a matekóra, mikor tudom, hogy nekem nincs jegyem, ezért valószínű én fogok felelni, de nem készültem fel az anyagból.
Illetve az is gyakran előfordul, hogy álmomban ismét rendőr vagyok és visszakapom azokat az ügyirataimat, amit a leszerelésemkor leadtam, de még senki nem csinált benne semmit.
Úgy kezdődött hogy otthon voltam a szüleimmel, ültem a konyhában.
A szobában elkezdtek nyitogatódni a szekrényajtók és zörgések, kopogások hallattszottak.
El kellett menekülnünk, de nem mertem felmenni a szobámba a telefonomért és pár cuccomért, ekkor erőt vettem magamon és felmentem értük, de előtte szüleimnek mondtam hogy ne hagyjanak itt.
De mire leértem, már messze voltak.
Lényegében ez szerintem egy kopogó szellem lehetett.
De előtte este nem néztem semmi ilyet.
További ajánlott fórumok:
- Írj 3 pozitív dolgot, ami ma történt Veled! (És gyere vissza holnap is!)
- Megcsalás után, ki hogyan tudta feldolgozni a dolgot?
- Ti hogy reagálnátok le ezt a dolgot?
- Írjon le mindenki legalább egy dolgot amiért hálás a világon!
- Vonzás Törvénye - Miért akkor kapom meg az adott dolgot, amikor már nem abszolút nem is gondolok rá?
- Miért álmodhattam ezt?