Mibe öltöztessem a 10, 5 hónapos lányomat a babakocsiba a mai napi sétához? Az OMSZ szerint ma 18 fok van. (tudásbázis)
Mi most jöttünk haza egy nagyobb séta + buszozós mászkálásból, a kisfiamon egy hosszú ujjú body és egy farmer kantáros naci volt.Így tökéletes volt a hőmérséklete(nem pirosodott ki de a kezei sem voltak hidegek).Persze táskában ott volt egy vékony pulcsi rá de nem kellett.
Babakocsiban nem mozog,oda 1 réteggel többet adnék rá, pl hosszú ujjú body plusz egy vékony kis kardigán,vagy pulóver.harisnyát már semmiképp.
Köszönöm az intelligens, segítő szándékú, értelmes válaszokat.
Másoktól, akiket megbotránkoztatott a kérdés feltevése, elnézést kérek, . Véleményem szerint mindenki járt már úgy, hogy mások számára ostoba kérdés merült fel benne. Azért köszönöm a választ mindenkinek, mert azzal, hogy válaszoltatok e kérdésre, kiderül, hogy az benneteket is foglalkoztatott. Még ha nem is olyan formában, ahogyan szerettem volna.
Sajnálom, hogy ennyi unatkozó, zsémbelődő, kötözködő ember fordul meg itt. Szerintem segíteni kellene egymást, még akkor is, ha az egy ostoba kérdés is. Ha pedig nem tetszik a kérdés, lépj tovább és ne írj.
Nézz magadba!!! Te sohasem tettél fel más számára ostoba kérdést???
Az a gáz, hogy 14 hónapos, és már két hónapja megy az iszonyatos hiszti, szóval nála megdől, hogy kétévesen kezdődik a hiszti, nem!!! nála egyévesen, és igazi lilulós, taknyom-nyálam egybefolyós, megfeszülős... brutál. jött egyik percről a másikra. Haja kevés, szóval nem merem nem visszarángatni percenként az üvőltő gyerekre a sapkát, és a megkötőst is lehúzza, szóval nem biztos, hogy egy vékonyabb megkötőssel nem ugyanezt csinálná.
A gond az, hogy unatkozik a kocsiban, viszont önállaóan még nem megy, szerintem, ha sétálna, akkor lefoglalná magát... bár lehet, akkor meg a földön húznám, mert úgy hisztizne... előre félek.
na én nem vagyok a kiakadós fajta...de...
10 hónap alatt ki kellett ismerned hogy milyen:)))
adj rá egy hosszu ujjú bodyt egy rövid ujjú pólóval és harisnyát egy rövid nacival, vagy a naci póló helyett egyberuhát, és etgyél el egy pldéet:) ha hideg a keze akkor betakarod...ennyi:)
Uhhh...
ez nem lehet komoly...
?
Ez most komoly kérdés???
Ha tegnap túl lett öltöztetve, akkor ma ne adj rá annyi cuccot!
További ajánlott fórumok:
- Milyen babakocsit vegyünk?
- Új Raf Pol King babakocsi tapasztalatok, kinek hogyan vált be...
- Ciki 3 éves gyereket babakocsiba ültetni?
- Anyós azt mondta, hogy adjuk el a gyerekünk kinőtt babakocsiját
- Milyen színű babakocsit vegyek, ha azt szeretném, hogy fiú is és lány is használni tudja?
- Hogy öltöztetnél babakocsis sétához egy 6 hónapos babát? (15 fok felett)