Hogy öltöztetnél babakocsis sétához egy 6 hónapos babát? (15 fok felett) (tudásbázis)
Hány fok felett adsz rövidgatyót a gyerekedre?
Mikor pólót adsz rá, mert olyan jó az idő, akkor mehet a naci is?
ahogy magad öltöznél. a gyerek csak azért mert kicsi nem fázósabb
nézz ki az ablakon.ha látod hogy meleg van csak egy-két ruha kell rá
Köszi!
Már voltunk is sétálni, és nem fázott, nem is sírt, hogy melege lenne. Legközelebb bátrabb leszek!
Vékony harisnya,nadrág,hosszúujjú bady,meleg pulcsi + egy sapi.
Lábzsákot és takarót felejtsd el.Vékony takaró csak akkor kell ha elaludna a kocsiban.
Hát igen, ha bele gondol az ember... Harisnya? Ilyen jó időben? Nem rudom, mikor mire kell váltani. Én adok rá, de én nagyon óvatos vagyok. Viszont sok gyereket már szoknyában látok harisnyával. Az kb. olyan mintha nem adnánk a nadrág alá.
Egy biztos! Én soha nem tudom mikor mit kéne adni a gyerekre. Nálunk nem működik az egy réteg plusz, mivel én egyáltalán nem vagyok fázós. Február óta nem vettem fel kabátot, csak mellényt, ha hűvös volt.
Az én lányom 9 hónapos. Tegnap nagyon meleg volt (20 fok körül). Ugy indultunk hogy rövid body, pulcsi, melegítő felső, naci, zokni, cipőcske és vékony sapi. Kis idő múlva persze a melegítő felsőt le kellett vennem, mert melege volt. Én harisnyát már nem adtam rá. Kellett volna?
Egy másik első gyerekes anyuka :)
Nagyjából öltöztesd úgy, ahogy te öltözöl. Mvel fekszik, ezenkívűl betakarod.
Mindig így csináltam, a doki mindig , megdícsért.
Nem azt kell figyelembe venni, hogy kicsi.
Szia!
Body,tipegő nadrág és egy tavaszi kabátka+vékony sapka esetleg még egy cipelőcske is van kimondot babakocsiba való.A babakocsi aljába egy pléd hogyha rosszra fordulna az idő be tudjam takarni.
Szia!
Én bodyt, harisnyát és nacit+pólót (vagy a két utóbbi helyett rugit) adnék rá, és annak a tetejére egy vastagabb pulcsit, meg esetleg egy mellénykét. És bizti ami bizti betenném a babakocsi aljába a plédet és a kabátkák, hogyha hidegebbre fordulna az idő, akkor kéznél legyen.
Ja, és persze vékony sapit.
Ne azt vedd alapul, hogy pici, hanem hoy nem csak fázhat, de neki is lehet melege, és a fő az, hogy rétegesen legyen, és ha melege lenne lehet levenni róla ha fázna ráadni.
További ajánlott fórumok:
- Milyen babakocsit vegyünk?
- Új Raf Pol King babakocsi tapasztalatok, kinek hogyan vált be...
- Ciki 3 éves gyereket babakocsiba ültetni?
- Szerinted is ciki, kislányt kékbe öltöztetni?
- Mibe öltöztessem a 10, 5 hónapos lányomat a babakocsiba a mai napi sétához? Az OMSZ szerint ma 18 fok van.
- Hogyan lehet a Pierre Cardin ps 682 típusú babakocsi mózeskosár részén a fej feletti kupolát lehajtani?