Szerinted is ciki, kislányt kékbe öltöztetni? (tudásbázis)
Szerintem szuperul áll a lányomnak a fiam kék overállja pl. :) Az autós rugikpedig a kedvencei voltak. :)
Miért lenne ciki? Én inkább attól leszek rosszul, ha mindig csak és kizárólag rózsaszínbe öltöztetik szegényt.
nekünk is voltak kék cuccaink, miért ne lehetne??? És most is lesznek.
Az ovisagyú anyukáknak biztos ciki. Nekem nem volt az. Sőt, a lányaimnak KÉK babakocsijuk volt. És adtam rájuk kék ruhát is. A fiamra is adok pirosat, sárgát, sőt volt már rajta rózsaszín is. Na bummm.... lehet szörnyülködni :D
nem, de azért legyenek kislányos színű ruhái is
nem,teljesen mindegy milyen szinuben oltozteted a kislanyodat.
Miért lenne ciki? Ma már kisfiúk is hordanak rózsaszín inget, mellényt stb.
ma már mindent szabad :-)
Az ízlések lehetnek mások, mindenki maga dönti el, hogy mit ad a gyerekére, amíg azt a gyerek hagyja:), de kékbe öltöztetni egy kislányt egyáltalán nem ciki. Az a ciki, ha valaki azt gondolja, hogy ez ciki.:)
Az én kislányomat talpig rózsaszínben is kisfiúnak nézik!:)
Főleg manapság már annyit változott a világ, nincsenek klisék, hogy ki milyen színben járhat. Jó példa erre a mostanság nagyon gyakori és divatos rózsaszín férfiing és poló.
Miért lenne ciki? Ha neked tetszik és neki is, jól is áll rajta, akkor bármilyen színbe öltöztetheted.
Szerintem egy lányon bármilyen szín elfér! A fiaimra csak rózsaszínt+lilát nem adok, bár most ez a divat....
Miért lenne ciki.Nekem fiaim vannak és sokszor adok rájuk piros ruhát.Jó Öltöztetést!
Ez így van!Én a fiamat egyszer teljes kékbe öltöztettem és mondták hogy milyen szép a lányom:)
Pedig van, én már láttam... Bár anyuka is olyan volt, mint egy "bazári majom"... :-(
Az eszem megall... :-(((
Ilyent meg nem lattam...
ezt nem értem én sem (illetve inkább nem találgatok :)))
Ennél már csak az a szebb, amikor kis ovis vagy pici iskolás fiú gyereknek ki van lyukasztva a füle...Benne fülbevaló, kis köves, mint a tiniknek... :-O Nem tudom, hogy mi motiválhatta a szüleit... :-/
Nem ciki, már csak azért sem, mert lehet bátyuskája, akitől örökölt :-)mint pl mi. a nővérem kisfiától örökölt a kislányom egy csomó cuccot, naná, hogy csupa kék-zöld-barnát. Nekem azokban is irtó csinos, akinek meg nem teszik, az nagyon buta.
nem - az viszont nekem fura, mikor egy kisfiúnak hosszú haja van, a múltkor lánynak néztem egy négy éves kisfiút - hiába volt kékben, olyan hosszú göndör haja volt, hogy azt gondoltam lány, és mikor megkérdeztem hogy hívják, a Robikát Robinának hallottam! :))))
(férjem szólt rám ,hogy kisfiú - de később bevallotta, hogy ő sem volt benne biztos :)
nem ciki,az en fiam,amikor picike volt rozsaszin egyuttest kapott, es ra adtam.
Most néztem meg a képet.
Kicsit valóban sötét, de jó lesz az a latyakban! :-)
Adj rá világos sapkát-sálat (akár olyan türkizeset, mint ami benne is van) és tök jó lesz!
Ha mégsem adod rá, akkor küldöm az elérhetőségeimet priviben és én ráadom Pannira ezt az overált. :-))))
Miért lenne az????
Add rá nyugodtan! :-)
További ajánlott fórumok: