Hogy öltöztetnéd be farsangod a gyermekedet, ha azt mondaná:Anya, LEGO szeretnék lenni!? (tudásbázis)
Majd rakok fel képet ha készen lesz még nincs mindig valami más dolog van.
Pedig van itthon hófehérke ruha de az nem akart lenni:) pedig az kész van.
Dominó is jó őtlet.
Fantázia van hálisten bőven.:)
Sziasztok:)!!
Hááát nincs egyszerü dolgotok a mai gyerköcökkel:)...dominó és az asztal napernyővel...nagyon tetszett:):)
Dominó:-Én egy kartont használnék testnek,ebbe bújna a gyerköc....a tetejére meg wc papir tekercseket ragasztanék(ezek lennének a bogyói,amik összetartják a másik legóval:) )...és egyszínűre festeném:)...a hatás kedvéért,mondjuk négykézláb mászna be a gyerek a zsürihez:)
A ráragasztott tányérok, poharak nagyon jó ötlet. Mindjárt látom is magam előtt.:))
Még egy rárgasztott váza hiányzik virágokkal.;)
klassz lesz!:))
Ha nem túl személyes a kérés, tehetnél fel egy képet majd az adatlapodra, kíváncsi vagyok, hogyn néz ki.:)
Hát gondolhatod hogy én is meglepődtem:)
Igen ugy lesz karton doboz abba belebújik és alul ugy vágom ki hogy "lábai" legyenek. Rá kapcsozok egy rossz terítőt meg ragasztunk rá műanyag poharakat tányért is.
Régi esernyő a fejefőlé aztán majd kialakul. ma készülök összerakni délután.
köszönöm a tippeket mindkettőtöknek.
A hátizsákos megoldáson agyaltam én is, csak úgy, hogy egy meglévő hátizsákra rögzítem valahogy a házat... De sokkal egyszerűbbnek hangzik, hogy a vállpántot tegyem a csigaházra.:)
A lányom csigának szeretne beöltözni, vannak a csigaházra vonatkozó ötleteitek?
Varrni sajnos nem tudok...
Eddig, ami eszembe jutott: felnőtt harisnyát kitömni és feltekerni.. De hogy rögzíthetném a hátára, ha nem akarok egy ruhát sem tönkretenni azzal, hogy rávarrom?
Már rég röhögtem ilyen jót.:))
Napernyő: Esernyő, amit vagy a kezében tart, vagy valahogy a hátához rögzíted.
Asztal: A dereka köré egy kemény kartonból kör alakot vágni.
Ő maga meg a "tartórész".
a legtöbb lány még ma is hercegnő meg tavasztündér meg ilyesmi!
inkább a fiúk változtak: pókember, Zorro meg ilyenek. De még ma is sok a kalóz, cowboy, rendőr stb
Ó Istenem, a régi szép idők, mikor a lányok hercegnőnek, Piroskának, tündérnek meg pillangónak akartak öltözni, a fiúk meg indiánnak meg lovagnak, karddal, esetleg huszárnak....
... megöregedtem:))))...
Az én lányom kertiasztal akar lenni napernyővel:)
Azért elég jó főleg hogy nevagyok túl kreatív.
Esetleg meg is kérdezném:
Édesem, és hogy képzelted el a jelmezedet, ha lego akarsz lenni?
Mert biztos él benne valami elképzelés a dologról. Ha nem, akkor nem is akarja annyira.
Ha ismerem a gyerekemet, 3-4 más ötlettel tudok előállni, és belelkesíteni azokra. Olyan ötlettel, amit könnyebben meg tudok valósítani, vagy legalább van rá elképzelésem.
Nem gondolom, hogy ettől el fog menni a kedve, sőt, ha ügyes vagyok, sokkal jobb ötletnek fogja tartani azt, amit én javaslok.
sárga arcfestékkel az arcát+kezét bekenni, kartonból legobabafrizurát alkotni, inget, nyakkendőt, kék nadrágot rá.
Bár nem lesz így túl karakteres
Szerintem is a lego kocka valósítható meg leginkább kartonból.
Vagy egy régi ruhára sok tecnhik lego elemet varrni :)
jaj de drága :)))))
CSak a nagy sárga fejet megoldani nehéz:S
További ajánlott fórumok:
- Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk!
- Hogy hívják a gyermekedet/gyermekeidet?
- Milyen nevet fogsz adni/adtál a gyermekednek?
- Melyik az a könyv, ami nélkül nem gyermekkor a gyermekkor? Mi az, amit szerinted mindenképpen el kell olvasnia gyermekednek?
- Milyen farsangi jelmeze lesz gyermekednek?
- Milyen szavakkal becézed gyermekedet?