Mi volt a gyerekkorod legnagyobb csínytevése? (beszélgetés)
Anyukám elmondása szerint olyan3_ 4 éves lehettem, mikor a pár napos kis kacsákat nyakuknál fogva hurcoltam az udvarban.
Ezért szegények mind meg fulladtak. 😮💨
Egy időben madzagokat feszítettünk ki a szőlőhegy felé vezető földúton, hogy aki biciklivel arra jár, felbukfencezzen.
Nyáron pénzérmét tapostunk a megolvadt aszfaltra. Üres pénztárcát madzagon rángattunk. Gátat építettünk kövekből a patakban, hogy fürödhessünk. Jól lehordtak, elbontottuk, egy hét múlva visszaraktuk. Állandóan tüzet raktunk a berekben, sütöttük a rákot, lopott kukoricát. Békákat levegőbe röpítettünk. Fodrászost játszottunk, lenyírtuk az összes kerti virág szirmát. Tojást tyúkok alól ellopkodtuk, mert a triciklis fagyisnál lehetett fizetni vele. Mondta, hogy ne a spájzból hozzatok, hanem a hidasból.
Fürjtojásként árultad azokat a madártojásokat?
Hát kérem, az üzlethez érteni kell. És nem lehet elég korán kezdeni.😁
Szánkón húztuk a kis öcsémet és elhagytuk.
Egy autó vezetője szólt ,hogy nem hiányzik esetleg egy bebugyolált kisgyerek?
Nem mertük elmondani Anyunak.
A húgommal beszorítottuk az ágy alá az öcsénket mert felhúzott minket, majdnem megfulladt 😳.
Csoda ,hogy mi négyen túléltük egymást.
Attól függetlenül nagyon szerettük egymást,és most is.
😂
Volt rájuk vevő?
Egy utcabéli gyerek nevét kiírtuk száraz mésszel a tsz-magtár falára, hogy nagy szamár. Még egy szamárfejet is rajzoltunk hozzá. Azért kapta, mert verekedett velünk.
Hetek múlva a gyerek apukája (őt is úgy hívták, mint a fiát) felháborodva mondta apukámnak, mint látott a magtár falán, és nem érti, ki tehette ezt.
A szomszéd, öreg bácsitól kértünk 3 szál cigit az apám nevében.
Aztán a kukoricatábla közepén elszívtuk (vagy legalábbis elkezdtük).
Még most is emlékszem a szagra, amit rögtön kiengedtem az orromon.
Fejbedobtuk a tanítónénit egy koszos üveggel. Véletlenül, mert rossz volt a célzás, és nem én dobtam, csak ott voltam én is kerítés mögött. :(
Iskola tetejére rendszeresen felmásztunk tanítás után, pedellus sosem kapott el. :D Előtte persze átmásztunk a kerítésen.
Én hazaszöktem az óvodából (de időben elcsíptek).
Egyszer -nagyon szégyenlem!!!- loptam a mamim misepénzéből és kakaóra költöttem a kisboltban.
További ajánlott fórumok:
- Szellemekkel kapcsolatos gyerekkori élményetek volt már?
- Mi volt a legnagyobb "butaság", amit kérdeztek tőled, vagy mondtak neked?
- Mi volt eddig a legnagyobb szerelmi csalósásod?
- Mi volt a párod legnagyobb bűne, amit megbocsátottál neki?
- Mi volt gyermekkorod (egyik) legnagyobb csínytevése?
- Mi a legnagyobb csínytevés amit elkövettél gyerekkorodban? Hány éves voltál?