Mi volt a párod legnagyobb bűne, amit megbocsátottál neki? (beszélgetős fórum)
Jaaaa! Ez ilyen évszázados topik? Bocs! Akkor nem szóltam!
Áááá! Nekünk semmi bibink nincs! Na, a nőknek viszont IGEN!!!
:D
...mégsem. Ezt még nem bocsájtottam meg. :-D
...az, hogy megszületett.
Legnagyobb bűne, hát van egy pár:
- hazudott,
- interneten ( szexneked.hun ) lányoknak írosgatott!
-idegen lányokról volt kép a telefoján
-és a legnagyobb hiba , hogy már egy párszor bántott is!!!!
megtartotta a volt barátnői smseit...elaludt telefonálás közben, mert másnapos volt...4 órát késett a találkozórol...:D
többször nem engedett előre az ajtóban ;)
Én ezt csináltam évekig mint most te.Az exem folyton megcsalt aztán jött a dráma...a pofonok...és a végén még én voltam a hibás amiért ő megcsalt engem! Elváltam,de sokkal elöbb kellett volna!
Megcsalt,félig-meddig beismerte.Nem zavartam el ugyan,de soha nem fogom megbocsájtani neki.Errefel most újra megtette.Válni akarok,de ő nem .és csak tagad és bocsánatot kér,sír,hogy nem akar nélkülünk élni.Nem megy el,de én elviselni nem tudom ezt a tudatot,hogy másodszor??? is meg merte tenni!
A "legjobb" barátnőmmel volt viszonya mellettem, kiderült, a barátnő repült,de voltam olyan buta s főleg éretlen, hogy az alkoholista férjemnek megbocsátottam... elváltunk egész más okból, ez 10 éve történt és ő azóta sem változott semmiben.
AMiről tudok, az hogy mikor megszületett a nagyobbik lányom, rá három hétre volt egy meccs Pesten a Fradi ellen és úgy ment el hogy azt hazudta hogy dolgozik persze lebukott. - NEm olyan ügyes.
Szerencsére a 15 év alatt ilyen még nemvolt!- most pedig lekopogom, mert nem szeretném elkiabálni.
Egyszer nagyon összevesztünk, pofon vágott, én pedig jó alaposan térden rúgtam
húúú estig sorolhatnám...
Az első az volt hogy amikor összeházasodtunk megcsalt és ebből gyerek is lett.
Aztán megint megcsalt,de akkor már megütött mert el akartam menni.
de azóta elváltam tőle,tanultam a dolgokból:)
És tudom mi az amit sosem fogok megbocsájtani neki:
Az hogy a közös gyerekünket nem látta évek óta,mert nem kíváncsi rá:(
A születésnapomon csalt meg!!!!:((
Az, hogy elvett feleségül. Pedig tudnia kellett, hogy a sok-sok hazugság egyszer kiderül. És láss csodát, kiderült. Ráadásul a legrosszabbkor.
Megbocsájtani nem lehet, csak úgy tenni. Akiben nem bízunk az megbántani sem tud, mert nem várunk el tőle semmit.
hogy majdnem összekeveredett egy csajjal
A volt párommal kapcsolatban történt:
elfelejtett tájékoztatni bizonyos, kettőnket érintő változásokról, ezzel teljesen hülyét csinálva belőlem, hónapokon keresztül.
Megbocsátottam neki, de köszönöm, én Belőle többet nem kérek! :)
Ahogy mondod. Én megértettem a párom félrelépését, hiszem volt, hogy három hétig nem bújhattunk össze a tanulmányaim miatt. csak kétszer fordult elő az eset, és mindenről tudtam. Azóta a távolságos problémánk nem áll fenn, és abszolút hű hozzám. Immáron nyolcadik éve "nyúzzuk" egymást, de gondok soha nem adódtak ebből :)
Köszönöm:-)Igen én is igy gondolom.Ahol kompromisszumok kellenek ott már nincs rendbe valami.Nekünk a mostani párommal olyan természetes és tökéletes minden,és ha visszagondolok az első férjemre hogy amikor ennyi ideje voltunk együtt mint én most a párommal akkora már elő jöttek a gondok csak buta voltam és ugy gondoltam mindent megoldunk mert szeretem.Hát tévedtem.Mérlegelni kell,az embernek az eszére is kell hallgatnia hiszen a jövőjéről dönt az ember amikor valaki mellett leteszi a voksát.Nekem szerencsém volt,elváltam,tovább léptem.De mi történt volna ha megfogan egy baba?Akkor már nem olyan egyszerű a dolog.Anyukám is ugy járt apa megcsalta a házasság első évében,anyu otthagyta de akkor rájött kisbabát vár.Megbocsátott apunak és pokol az élete.Persze biztos vannak ellenpéldák is.
Talán a legeslegelején, amikor egy helyen szemezett a pincérkiscsajjal. Azt mondta, hogy ő csak azt nézte, miért nézi a kiscsaj...no persze. Pár hetesek voltunk, így megbocsátottam...De azóta sem volt még csak hasonló sem.
Gratulálok az esküvődhöz.
Azt hiszi az ember megtudja változtatni a másikat pedig nem! Az az igazi szerelem amikor nem kell, úgy jó ahogy van:)
Sziasztok!annak idején én inditottam ezt a fórumot.Férjhez mentem ahoz az emberhez akiről tudtam hogy játékszenvedélye van,de azt gondoltam majd megváltozik nem számit más csak az hogy szeretem!Mostmár másképp gondolom.Hiába szerettem amikor sorozatosan lopott tőllem,beadta a gyűrűimet a zacciba,vagy kilopta a saját gyermekének a perselyéből a pénzt,nem beszélve arról hogy nem hozott fizetést és még provident hitelt is vett fel a hátam mögött-nagyon hamar meghalt a szerelem!Amig meg nem esküdtünk nem volt ilyen durva a helyzet de amint biztonságba érezte magát semmi se volt szent.Elváltam és megesküdtem hogy soha többé nem alkudom meg.38 nap mulva ujra férjhez megyek:-)!!!A párom egy csodálatos ember most nincs kétség bennem.Mindenkinek megvan az életben a párja ha valami nem tesz boldoggá ne tartsatok ki mellette.Persze tudom a dolgok nem ilyen egyszerűek,nemcsak feketék vagy fehérek.
Nagyon szerettem, a történtek ellenére is. Tényleg megbocsátottam és soha nem hoztam fel. Nem gondoltam a visszavágóra, mert kicsinyesnek tartom az ilyen bosszút. Az élet most produkált olyan helyzetet, amire nem gondoltam volna. Ha belemegyek, akkor sem a bosszú miatt, (de mit tagadjam, kissé megkönnyíti a helyzetem az akkori igérete. Mármint csillapítja a lelkiismeretfurdalásomat.)
További ajánlott fórumok: