Mi a legnagyobb csínytevés amit elkövettél gyerekkorodban? Hány éves voltál? (beszélgetés)
8 ev koruli lehettem,nagymamamnal toltottem a nyarat.Gyufasdobozba raktam hernyot szepen becsomagoltam,szallaggal atkotottem es kiraktam a haz ele a jardara.Arra jott a tanitoneni a 2 kisebb gyermekevel.Meglattak a gyerekek a becsomagolt dobozt,kibontottak.Volt sikonyalas.En meg a fuggony mogul neztem,aztan jot nevettem.
Egyszer meg raleptem a szomszed csirkejenek a nyakara,mert sok volt egykupacban,ĂŠn meg ugraltam.Kiabalt az asszony,kikellett fizetni a csirke arat.Volt olyan,hogy labdaztunk a baratnommel fakeritesen keresztĂźl.En kint alltam az utcai jardan,o meg bent az udvarban.Mondtam neki mikor dobhatja.Persze mikor jott valaki.Jott egy kontyos csinos no.Labda meg pont a kontya tetejere esett,ami lelapult es meg is ijedt.Nagy cirkusz lett belole.
Nyolcadikos koromban elcsentem szüleim üzletéből egy doboz Fecske cigarettát amit az osztály tagjaival közösen akartunk elszívni komló szedés közben.Természetesen elkaptak bennünket.
Büntetésül kipellengéreztek bennünket az egész iskola előtt!
bocsánat, egy másik fórum bejegyzésem ide tévedt, hogyan azt nem tudom....
:)
Én nagyon csúnya dolgot tettem, 4 és fél év van köztem meg az öcsém között, az én javamra!
Beadtam neki egyszer, hogy fbi ügynök vagyok, meg a fegyver a szekrénybe, jönnek értem helikopterrel, stb!Egyszer meg, hogy a zaciból hoztuk, mert mind barnák vagyunk de ő kicsinek szőke volt!
Gonosz testvér voltam!Ma már csak nevetünk rajta!:-D
talán általános suli 3-4-es lehettem a többiek idősebbek nálam, és bemásztunk az oviba hintázni :)
ez nekem akkor annyira nagy dolog volt :)
:) Én egyszer rábeszéltem a barátnőmet, hogy lógjon angolról, inkább játsszunk.
Volt két görkorim, olyan lábra csattolhatós. Az egyik olyan kis könnyed volt, de a másik baromi nehéz, kb 2-3 kiló darabja. Persze Andi barátnőm kapta a nehezebbet. Elvittem korizni, igenám, de ő kövér kislány volt, lomhán mozgott, elesett. Eltört a karja, én voltam mindenért a hibás. :)
heheh.... jöttek felém, szép kislány, gyönyörű, tündibündiiiii, én meg zutty belerúgtam, és nem engedtem magam körbenyalni...
4 éves voltam, Szilveszter, nagy társaság, felnőttek konyhában vacsoráztak, én összeöntögettem a poharakban talált mindenfélét,majd megittam..harsány, hangos röhögésbe törtem ki, majd sírtam, és elaludtam..állítólag szórakoztató voltam, mindamellett, hogy a szülők halálra váltak..
így 45 évesen azt mondom, kurva rossz kölök voltam...
:)
Verekedni én is verekedtem. Egyszer bántották öcsémet, erre föllelkesülve minden nap kapott az a két lány, aki egrecíroztatta öcsköst.
Amikor jött nagyapám meg a felesége (nem Nagyim, hanem új házasság) beloptam magam a szívükbe. :) Amikor vége lett a vendéglátásnak Apum hazafuvarozta őket. Én is menni akartam, de mivel késő este volt nem engedték. Kiültem az erkélyre és elkezdtem hisztériázni, hogy miért hagynak otthon. Kiabáltam, hogy akkor legalább nézzenek fel és integessenek... Az öregasszony felnézett, de nem látott. Elkezdett hátrálni, mert csak üvöltöttem. Aztán egyszercsak egy baromi nagy esés... elesett a mama. Nem haza mentek, hanem az ügyeletre, két helyen tört a bokája.
Többet nem jöttek, nem is láttam őket.
a legjobb, az ország második komoly emeletes háza volt a miénk, köremeletes, körerkélyes, gyönyörűség, első emeletén, óriás erkéllyel a családnak..valami kulcsmizéria volt, én bezáródtam a lakásba, a nagyanyám kinn maradt, de ,mennünk kellett tán oviba..nagyanyó leleményes és bátor..első emelet sok méterre a földtől, nagyanyám felmászott az üvegfalhoz és eget rengető bátorsággal körbemászta az erkélyt, odalenn a szomszédos rendőrségtől lélegzetvisszafojtva figyelték a légmutatvány...
ugyanitt egy vendégvacsorára szánt, kikötött tyúkot küldtem halálba, mert a lüke megtámadott, én sikoltoztam, és az állat lerepült, kitaccsolt, vacsora elmaradt, verés nem.