Mi volt gyermekkorod (egyik) legnagyobb csínytevése? (beszélgetés)
Cigit kipróbáltuk, kb 4. esek voltunk. A szobába, volt széna is pedig a padláson... :P
biztos volt még, de ez jutott eszembe.
olyan 6-7 éves lehettem, amikor fehér csipkés nylonruhában meghemperedtem egy pocsolyában.
megjegyzem, hogy anyukám nem rosszaságnak tekintette, hanem meg volt arról győződve, hogy nem vagyok normáslis.
meséljetek még:)
Hát ez nem nagyon izgalmas,de én szeretem elbújni,és megijeszteni.Egyszer,kb 6 éves voltam,szegény nagyikámat úgy megijesztetem,hogy láttam rajta,majd szívrohamot kapott.Erről leszoktam.
De a készetés megmaradt felnőtt koromra,kicsit másképp:szeretek elbújni oylan helyekre,amiről úgy néz ki,hogy nem férnék bele..szerencsére mostmár inkább nagy röhögés van,mikor előmászok.
Nekem nem voltak gyerekkori csínytevéseim,szorongós,félős kisgyerek voltam.
A legviccesebb csínytevésem kb 18 éves koromban volt,és véletlenül:
Egy házibuliban voltam,és a házigazda srácnak volt boxkesztyűje,felpróbáltam.Nagyon bufla volt,de puha. Kérdezem tőle:és ha ezzel megütnek,tényleg elterülsz?ÁÁ,te csak egy 50 kilós csaj vagy,nyugodtan üss meg!
...kicsit ütöttem,mondhatni,inkább csak megérintetem az arcát:de kitört a srác első fogának a fele! estem kétségbe,kértem a bocsánatokat.
Odajött a srác,akivel a buliba mentem(a barátjának vertem ki a fogát az imént):mi történt,mi a baj? Mondom:kivertem a fogát.
nagy röhögés:teee?a légynek sem tudnál ártani,meg különben is..nem hiszem el! üss meg!
(Mindannyian ittunk már egy kicsit akkor-tényleg egy kicsit csak.)
És megütöttem,vagyis legyintettem:és az ő első foga is kitört:D :(
Egyszerre sírtam,és röhögtem.Azt nem tudom,hogy ők mit csináltak,de nagyon fura volt.
Komolyan mondom majdnem halálra röhögtem magam, visszhangzik a folyosó a nevetésemtől. A szomszéd irodába nem tudják mi bajom van.
Én is csináltam fiú létemre sok dolgot, de a lányok túltesznek rajtam...
Péter
Nem 1.
Emberiség ellen elkövetettnek hívják...
További ajánlott fórumok:
- Mi a legnagyobb vágyad most?
- Mi a legnagyobb csínytevés amit elkövettél gyerekkorodban? Hány éves voltál?
- Azt mondják az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetünk a facebookon, az hogy megadjuk a születési dátumunkat. Szerinted miért van ez így?
- Ma láttam gyermekkorom egyik kedvenc fáját, az eperfát....
- Mi volt a gyerekkorod legnagyobb csínytevése?
- Életem egyik legnagyobb sikere – itt, a Hoxán