Életem egyik legnagyobb sikere – itt, a Hoxán (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Életem egyik legnagyobb sikere – itt, a Hoxán
Sziasztok!
Vagyok!
Hogy telt a napod Tindi?
Én még csak 1-2 feladatot csináltam meg, de máris dagad a mellem az önbizalomtól.
Megkérdeztem több ismerősömtől mik a legjobb külső és belső tulajdonságaim? Rengeteg pozitív dolgot kaptam vissza, amikre nem is gondoltam volna....
Ez máris önbizalmat ad!
Mindenkinek ajánlani tudom csak a tréninget.
Arra még nem gondoltam, hogy világhíres legyek, maximum Magyarországon világhírű. ;-D Azzal már megelédnék. :)
A naplómban vannak a feladatok, és van egy tréningem kiírva, önbizalomnövelő tréning tindigóval. :)
Ott tudsz a többi lánnyal értekezni, és persze velem is. :)
Szia Tindi!!A cikk nagyon jól meg van írva!!:)
Gratulálok a sikeredhez,na meg a csajokéhoz is!
Igazán ügyes vagy!Hajrááá :))
Szia Tindigo,olvastam a cikkedet,te egy nagyszeru ember vagy,és nagyon sikeres leszel a jovoben,es rengeteg embernek fogsz meg segiteni ,ezt azert gondolom mert olvastam ,már nehany konyvet amelyeknek a te tortenetedhez hasonlo temajuk van es az irojuk vilagszerte ismert emberre valt.Ne hagyd abba amit csinalsz mert sok mindenkinek szuksege van es (szuksege lessz)rád es a te gondolatmenetedre.Példaul nekem is!Hol lehet kapcsolodni a treninghez?
Udvozlettel M.Ria
Gratulálok Tindi!
ÉS köszönöm a rengeteg segítséget! Nagyon hálás vagyok! ÉS mindenki nevében nyíltan ki merem jelenteni, hogy szuper csaj vagy! Sok sikert továbbra is, és maradj velünk jó sokáig!
Gratulálok tindigo!
A beúszó ablak biztosan sokat segít, hogy még többen csatlakozzanak!
Szia!:)
Tetszett a cikk, kár, hogy nem a főoldalon jelent meg...:(
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, én megtaláltam tindigo fórumát, és nagyon érdekelne, de szükséges hozzá az összes hozzászólást elolvasnom, hogy tudjak csatlakozni, mert rengeteg hozzászólás van...
kedves Tindi!
gratulálok a cikkedhez és köszönöm, hogy tanácsaiddal, ötleteiddel, segitesz nekünk. :)
nagyon szép cikk, bíztató szavaid máris egy picikét emelték az önbizalmamat, amely sajnos aaz utóbbi napokban meredeken lezuhant..
Lehet , hogy elöbb -utóbb hozzád kell forduljak..
Szép és jó cikk Tindi!
S ez egy mégnagyobb egészet fog majd kihozni a jóból, ami már elkezdődött..
Csatlakozzatok mégtöbben!
S mi is köszönjük Tindigo!
Létrehoztam egy önbizalomnövelő-tréninget, ami mostanra egy komplett tréning lett a belső békéért és harmóniáért, amit napról-napra több lány csinál, és életük jó irányba fordult csupán egy hónap alatt.
Ugrás a teljes írásra: Életem egyik legnagyobb sikere – itt, a Hoxán
További ajánlott fórumok:
- Visszaszerezni, vagy elfelejteni életem legnagyobb szerelmét?
- Császáros szüléstörténet – a legnagyobb boldogság kezdete
- Életem Ausztriában 7. – Legyen-e harmadik gyerek?
- Életem Ausztriában 3. – Gyermekágy Zsófi babával
- Minél sikeresebb az életem, annál kevesebb a barátom itt....
- Hogyan tudom megoldani életem eddigi legnagyobb problémáját?