Minél sikeresebb az életem, annál kevesebb a barátom itt.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
😏 Itt? Kit érdekel itt ki mit gondol? Régen rossz ha innen szerzel barátokat avagy az itt lévő írásokra alapozol bármit is! Ezért felesleges rosszat írni, mert amúgy sem hiszem, hogy mindenkinek aki itt be van regelve, csak az tetszene, hogy másnak nem jó! Ha te ezt gondolod, akkor nálad van hiba nem is kevés! Tudod, rossz az, aki rosszra gondol! Nah meg ítélkezel és feltevéseket gyártasz! Örülj neki, hogyha jól megy neked és aki olvasni akar, így is fog!
A legjobbakat neked!😉
Igen, itt a hoxán sok az irigy ember.
Egyébként itt nem barátokat vesztel el, hanem több ellenséged lesz, mert itt annyi gonosz, frusztrált, savanyú ember van, hogy nem győznek kompenzálni;)
Ne az itteni hoxás barátaiddal törődj! Lehet, hogy soha az életben nem találkoztál azokkal a "barátaidnak" nevezett személyekkel, akikről azt képzeled, hogy irigyek rád. Tehát valójában nem is a barátaid.
Az igaz barát soha nem irigy arra, aki valóban a barátja. Ha mégis irigy, az már nem barátság.
Jaj! Ki ne találj már valami nem valós, de szörnyű történetet! Van azokból éppen elég itt. 😀
Itt, a hoxán, ha nem írsz a sikereidről, akkor a kutya sem fogja megtudni, hogy egyre sikeresebb vagy.
De elmondtad, eldicsekedtél vele.
Nem ők hagytak el téged, te léptél túl rajtuk, hiszen ők maradtak ott, életüknek, sikereiknek azon a szintjén, ahonnét neked sikerült felemelkedned. Te léptél tovább, és ez leginkább így van az élet minden területén.
Nem is értem mostanában mi ez az irigy duma...
Irigy a rossebb, lehet jobb az élete mint neked, csak túl fenn hordod az orrod...
Inkább a nagyképűség miatt kopnak el mellőled.
Az első fele a vallomásnak még hagyján, de a második már megmutatja, milyen ember lehetsz. Ezt most nem dicséretnek szánom. Az is lehet, hogy csak provokálni próbálod a népet.
Egyébként meg: a sikerhez általában munka kell, a munkához idő, az pedig azt jelenti, kevesebb juthat belőle más emberekre.
További ajánlott fórumok:
- Mindent, csak kevesebbet diéta
- Fogyjunk együtt, együtt mindig sikeresebb! 2012.04.02-től
- A szülés folyamata, se több, se kevesebb
- Szülőként hogyan kezelitek, ha az egyik gyerek sikeresebb, mint a másik?
- Hol tudom terjeszteni a weboldalamat, hogy minél sikeresebb legyen? Erre kéne valami jó kis ötlet
- Egyesek miért sikeresebbek másoknál?