Hol tudom terjeszteni a weboldalamat, hogy minél sikeresebb legyen? Erre kéne valami jó kis ötlet (tudásbázis kérdés)
aha, ok...
Tudod, az a különbség, hogy ami neked két évedbe telt, az egy profi oldallal, meg a többivel, kb 1 hónap :)
De úgyis jobban tudod, szal hagyjuk.
Ez nem egészen igy van.A férjem vállalkozásának az mlapon csináltam honlapot,két éve, teljes tudás nélkül.
Nagyon jó találati eredményeket értem el egy fillér nélkül.Nagyon sok helyen elfogadják az ingyenes oldalakat is. Igaz elég sok munkámba telt mig elértem ezt az eredményt, de megérte.
Most csak az a baj, hogy újitottak az oldalon és ez nekem nem tetszik, le is lassult nagyon.
Most gondolkodom, hogy csinálok egy másik oldalon, és kezdhetem előlről a lap befuttatását.
mennem kell...
sziasztok...
FairyJ..
jópofa a tiéd is..:)
én sem csak szeretek.:)
nem ám,nekem ez a szakmám..nekem ez jutott..:)én mondjuk szeretem..csak akkor nem ha abban kellene dolgoznom éhbérért...
Köszönöm. :)
Hát ja, sajna baromi sok pénz :( Ha egy millát hozzám vágnának, fél óra alatt elkölteném. Talán akkor elmondhatnám, hogy minden megvan, amit szeretnék. :(
oks...
nézem..
már én sem tudom kinek irtam..
én is szeretném megnézni mindenkiét..:)
Hát nem. De ez van.
Az a baj, hogy itthon a webes kultúra a béka segge alatt, vagy még az alatt van. Ami egy átlagembernél nem is igen akkora gond. A gond az, hogy a "szakemberek" sem tudják a dolgukat.
És olyat eladnak az embereknek vagyonokért, ami nem ér semmit. Ő meg kifizeti, mert nem ért hozzá. Hisz ugye, meg van róla győződve, hogy a felkért szaki igen.
Amikor a férjem bemutatta a videokonferencia rendszerét a művelődési minisztérium főinformatikusának, az illető azt mondta, hogy dehát ilyen nem létezik. :D És ott volt működőképesen, tesztelve előtte. :D
Ha nincs normális weboldal, kb nullát ér a bannercsere. Keresőoptimalizálni pedig csak olyan weblapot lehet igazán eredményesen, ami alapból jól van megírva.
az ingyenesen elkészíthető mlap és társait kb lehetetlen.
Saját domain elengedhetetlen az optimalizáláshoz pl, és bérelt tárhely.
az ingyenes tárhelyekkel sok gond van, de még a fizetősöknél is kettő van az országban, ami megbízhatóan működik, és lefut rajtuk a kód.
A férjem ezzel foglalkozik, rengeteget szív a rossz tárhelyek miatt, és az első lehetőséggel át is pakoltatja a cuccot olyan helyre, amin normálisan jelenik meg az oldal.
Én is megnéztem a Tied!
Ez nagyon aranyos!:-)
:-)
Bennem is nagy már a kavarodás,de én kérném szépen!!!
Köszi!
Sziasztok!
Légyszi nekem is!:):)
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk együtt, együtt mindig sikeresebb! 2012.04.02-től
- Szülőként hogyan kezelitek, ha az egyik gyerek sikeresebb, mint a másik?
- Ti hogy kezeltétek, ha ilyen hazugságot terjesztettek rólatok?
- Járt már valaki szórólapon terjesztett 1290 ft-os belföldi kirándulásra termékbemutatóval?
- Egyesek miért sikeresebbek másoknál?
- Minél sikeresebb az életem, annál kevesebb a barátom itt....