Mi történik, ha bárlistára kerülök? (tudásbázis)
Ha márcsak 1 év van hátra, akkor neked is megéri, hogy valahogy segíts nekik. Ha nem is minddel! De még mindig jobban jársz, mintha behajtanák, esetleg Bar listára kerültök.
Szerintem első körben higgadtan ülj le a tesóddal beszélni, és egyezzetek meg, hogy ők mennyivel tudnák fizetni, te meg kisegíted a többivel, amit ha lejár a lakáshitel ő visszafizet neked. Így mindketten jól jártok:)
..akkor azt fogod gondolni, bár ne kerültem volna rá... :)
komolyra fordítva a szót, ha kifizeted az elmaradást, ami miatt a BAR listára kerültél, akkor még ha jól tudom, öt évig leszel nyilvántartva.
ha ő nem fizet rajtad próbálják behajtani,ha te sem fizetsz akkor te is rákerülhetsz-hiszen a fizetésért kezességet vállaltál.de neked azt az összeget amivel tartozik azt kell befizetned.pl ha mondjuk 3 részlettel el van úszva akkor pl.tartozik 80.000ft-tal(ez csak példa)neked a 80.000ft-ot kell befizetned.
ha autóhitel kérheted hogy vigyék el stb.....
További ajánlott fórumok:
- Mi történik, ha valaki nem hajlandó a népszámlálással kapcsolatos kérdőívet kitölteni?
- Nem értem, mi történik
- Mi történik a lélekkel a test halála után?
- Mi történik, ha akinek autóra van hitele, nem tudja fizetni? Ezért elvehetik?
- Érezted már azt, hogy jó lenne ha mindennek vége lenne, veled csak rossz történik és sosem lesz vége...?
- Mi történik velünk emberek?