Mi lehet ez? Tudtok segíteni? (tudásbázis)
Igen, az állómunka megterhelőbb, mint a járkálós vagy akár az ülő... :(
Szerintem a gyógytorna is segíthetne, hogy helyre igazodjanak a csigolyáid...
Max. okoskodok, illetve leírom a saját magam által tapasztaltakat, hallottakat.
Tehát, nekem a porckorong sérveim miatt szokott ilyen lenni, ha olyan idegpályát nyom a csigolyám vagy mim.
A tesóm cukorbeteg, ő hasonló tünetekről számol be, amikor magas a cukra.
És simán lehet valami vitamin vagy nyomelemhiány is, pl. magnézium.
Én ha ilyenem van, akkor beszedek egy fájdalomcsillapítót és egy izomlazítót és hátizom erősítő gyakorlatokat végzek és még jobban figyelek a tartásomra.
A tesóm ha ilyet tapasztal, akkor felhív engem és sopánkodik, hogy mi lehet ez, mit tegyen és várja tőlem a megoldást:DDDDD Rendszerint, orvost ajánlok neki, ha nem szűnik meg neki néhány nap alatt a tablettáktól.
Okosabb nem vagyok,,de valami ideg fájdalomra tippelnék.
Akár az időjárás is okozhatja.
Remélem hamar elmúlik 🙃
Tapasztaltam már hasonlókat,,
Erős bizsergő, szúró, vándorló fájdalmat érzek a jobb nagylábujjamban (leginkább felül, csont résznél) amit ugyanolyan intenzitású derékfájás követ. A fájdalom nem folyamatos, pár percig tart aztán előjön! 😳😳
Valaki nálam okosabb mire tippel?
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyfa gömböt szeretnék dísziteni a kisfiammal! Tudtok segíteni, hogy mivel lehet?
- Videókameránk van, de nem tudom, hogy lehetne feltenni a gépre. Tudtok segíteni? Mi kell hozzá, egyáltalán van rá lehetőség?
- Ikreimből lassan ovis lesz, mikor kell jelentkezni, nem lehet lefoglalni az oviban a helyeket? Remélem tudtok segíteni!
- Tudtok segíteni? Lehetőleg női nőgyógyászt keresek Budapesten, aki foglalkozik menopauza utáni panaszokkal is.Köszi!
- Tudtok segíteni hol lehet Pécsen jósoltatni?
- Akvarisztika. Fonalalga az akváriumban. Tudtok segíteni? Hogyan lehet kiírtani?