Videókameránk van, de nem tudom, hogy lehetne feltenni a gépre. Tudtok segíteni? Mi kell hozzá, egyáltalán van rá lehetőség? (tudásbázis)
6. csutika100
2009. okt. 12. 13:19
Köszi a válaszokat, de ez már régi kamera, akkoriban még nem volt cd.
Akkor lehetséges, hogy egy kábellel összetudom kötni a géppel?
5. mimmo33 (válaszként erre: 4. - Vviki2)
2009. okt. 12. 13:11
Lehet.Nekem a kamerát, és afényképező gépet is telepítenem kellett
4. vviki2
2009. okt. 12. 13:02
Mi nem telepítettük, de simán elfogadja...ez gépfüggő?
3. mimmo33
2009. okt. 12. 13:01
Elvileg van hozzá telepítő cd.Ha telepíted a gépre, akkor utána ha összekötöd a kábellel, akkor felismeri a kamerát
2. vviki2
2009. okt. 12. 13:01
Van hozzá kábeletek? Azt bedugod a kamerába, másik felét a számítógépbe. Azután megtalálod a "sajátgép"en...:-)
1. csutika100
2009. okt. 12. 12:59
Videókameránk van, de nem tudom, hogy lehetne feltenni a gépre. Tudtok segíteni? Mi kell hozzá, egyáltalán van rá lehetőség?
További ajánlott fórumok:
- N5800 telefonomon szoftverfrissítés után nem találom a WIFI lehetőségét. Tud valaki segíteni?
- Új lakástámogatási rendszer ill. lehetőségek szabadfelhasználású hitelre, GYES-el és minimálbérrel.Tud valaki segíteni?
- Szeretném megvenni a titok című dvd-t, tudnátok segíteni légyszi, Budapesten hol van rá lehetőség?
- Régi önéletrajzból szeretnék képet kimenteni, nincs mentés lehetőség, valaki tud segíteni?
- Segítséget kérnék bizonyos oldalról szeretnék lejelentkezni, de nem találok sehol erre lehetőséget:( valaki tudna segíteni?
- Tehetséges fiataloknak hogyan lehetne segíteni, hogy országosan fellépési lehetőséget kapjanak?