Régi önéletrajzból szeretnék képet kimenteni, nincs mentés lehetőség, valaki tud segíteni? (tudásbázis)
Én annyit bajlódtam a fiam kollégiumában ülő pénztáros nővel, hogy egy idő óta az utalás után azonnal leképezem a banki oldalt, hogy lássa. elutaltam.
Azt elfelejtettem itt mondani, hogy én az Asztal-ra mentem a képet, és Konvertálás-sal lesz JPG belőle.
Netről meg a saját gépemre "Mentés másként"-tal leveszem a képet, majd szerkeszthetem, akár a saját képeimet, méretezhetem, lavághatom a széleket.
Hurrá!
De azért elegáncsabb egy Wordben ha rákattintasz a képre és "Másol", majd "Beilleszt" a Paintbe vagy más szerkesztőbe
atrinutum=attributum
Na :)
Screenshot?
Az az eljárás, amellyel képet készítesu a monotoron éppen látható dologról. Nem jó?
Egy régi Europass önéletrajzból szeretnék egy képet lementeni, hogy egy új önéletrajzba beillesszem, de sehogy sem tudom kimenteni a képet. Nincs mentés, mentés másként lehetőség.
Tud segíteni valaki?
További ajánlott fórumok:
- N5800 telefonomon szoftverfrissítés után nem találom a WIFI lehetőségét. Tud valaki segíteni?
- Új lakástámogatási rendszer ill. lehetőségek szabadfelhasználású hitelre, GYES-el és minimálbérrel.Tud valaki segíteni?
- Szeretném megvenni a titok című dvd-t, tudnátok segíteni légyszi, Budapesten hol van rá lehetőség?
- Tudnátok segíteni önéletrajzzal kapcsolatban?
- Valaki tudna nekem segíteni német nyelvű önéletrajzban?
- Segítséget kérnék bizonyos oldalról szeretnék lejelentkezni, de nem találok sehol erre lehetőséget:( valaki tudna segíteni?