Mi lehet a kiskutya szemén a kékes hártya, megvakult?? (tudásbázis)
most már tudom hogy nem jó kutyiknak!!!!!4nem jó lecke volt,de megtanultam!
vagy maradok a főzésnél,és főzök nekik külön!elmagyarázta a doki hogy mit és hogyan.
Az a táp kakit sem ér. Tele van adalékkal, meg színező anyaggal.
Valami jobb tápot kellene keresni, és akkor kaphatna azt pár hét múlva.
gondolom a táp miatt, a doki azért tiltotta meg.
biztos dugig van szénhidráttal
van egy kis cukra is,és táplálkozási zavara is van mert nem iszik elég folyadékot,azt mondta a doki ki van száradva ezért alakult ki ez a hártya a szemén.konkrét diagnózis nem mondott.
de a cukrát nem értem hogy lehet magas!
Sziasztok!
Nálunk is volt sokszor ilyen!Szaruhártya fertőzés is lehet!Attól is lehet,hogy megbökte egy kis füszál vagy ilyesmi ha sétáltatok!Ezeknél az apró cirkálóknál előfordulhat!Közel vannak a földhöz
:-)
De lehet szemszárazságtól is!Mi is nagyon sokat küzdöttünk vele mire rájöttünk,nálunk sajnos az epilepszia miatt volt!A rohamok miatt sokáig volt nyitva a szeme és ez okozta a szárazságot,mire rájöttünk kapott gyógyszert és szemcseppet meg krémet!Amint elmúltak a rohamok a gyógyszer miatt elmúlt a szeméről a kékes hártya is!
Ha elviszed orvoshoz remélhetőleg megfestik neki és akkor úgy is kiderül mitől van és pontosan mi is ez!Opticorn krémet kaptunk rá nagyon sokat segítet!Remélem nem nagy a baj és az orvos segít megoldani a problémát!
További ajánlott fórumok:
- Szám a szóban/bármilyen műben, közmondásban, dalban/pl:101 kiskutya
- Kisfiam kiskutyát szeretne Karácsonyra a Jézuskától...!
- Hogyan szoktassam rá 8 hetes kiskutyámat, hogy ne bent végezze el a dolgát?
- Milyen fajta kiskutyát ajánlanátok családi házba, 2 kisgyerek mellé, ami középtermetű?
- Palotapincsi kiskutyámnak kifolyt a szeme, valaki járt már így? Mit tudnék tenni?
- Hogyan lehet meggyógyítani az ékszerteknősömet ha az a baja hogy nyöszörög és a szemén egy hártyaszerűség van?