Hogyan lehet meggyógyítani az ékszerteknősömet ha az a baja hogy nyöszörög és a szemén egy hártyaszerűség van? (tudásbázis kérdés)
a-vitamin hiány, vigyétek el állatorvoshoz (lehetőleg olyanhoz, aki hüllőkre van specializálódva), kapnak egy injekciót és pár nap alatt jobban lesznek.
a mieinkkel az történt, hogy túl huzatos helyen voltak, és lelassultak, így nem tudtak enni, és ezért alakult ki a vitaminhiány. az lenne a megoldás hosszú távon, ha melegebb helyre költöztetnéd az akváriumot.
De mindenképp vigyed orvoshoz!
Ha már nyöszörög, hangot ad ki, nagyon szenvedhet!!!
Nekem is voltak/vannak tekijeim. Igaz nem voltak betegek, de ez szerintem -ahogy olvastam róluk- tüdőgyuszi. Állatorvos! A hártya az már ismerős, vitamin hiánytól is kialakulhat. Én a szájába tömtem szinte a májat, mert azt sem látta szegény, hol a kaja. Meggyógyult. De a tüdőgyuszi (ne legyen igazam) elég veszélyes náluk. Ugyhogy inkább ne találgassunk, lássa hozzáértő doki!
Jobbulást neki!
Nyöszörög?
Nekem is van tekim,de nem ad ki hangokat.Ezért imádom.
De talán fájdalmai vannak,amit egy állatorvos tud kezelni.
További ajánlott fórumok:
- A meditáció maga a csoda, mely meggyógyít téged és a világot.
- Ha az 5 hónapos kisfiam elkezd nyöszörögni, sírni azonnal felveszem. Jól teszem?
- Reiki? - 10 perc alatt meggyógyított.
- Az ékszerteknős gondozása
- Miért nyöszörög éjszaka a bébi?
- Van olyan betegségetek amit nem tudott orvos meggyógyitani és ti kezdtetek el alternativ terápiát kitalálni?