Palotapincsi kiskutyámnak kifolyt a szeme, valaki járt már így? Mit tudnék tenni? (beszélgetés)
Nem olvastam el meg mindent,de szerintem nem erted a lenyeget.
Itt aki "negativan"szot emelt,nem feltetlen a szemelyed ellen tette,vagy azert hogy megsertsen stb.
Basszus,itt egy kis allatrol volt szo,aki igy vagy ugy hozzatok kerult.Ebbe a kepbe bejottek a szulok,ezt meg azt engedtek-nem engedtek meg,kikerult a moszkvai orkutyahoz,no meg persze a hidegbe... aminek,teny,meg is lett az eredmenye...11 evesen meg egy kutya sem oreg,max idos koru,vagy erosen felnott koru,de nem halalra "erett" es fel szemmel is lehett volna szep elete...de mindegy is mit irok.
Szerintem az itt forumozokat jobban megerintette annak a kiskutyusnak a sorsa,mint titeket,a gazdaikat,es ez a lenyeg/es egyben ledobbento...
Meg ez a "nem volt idom veluk menni"... huhh.Hat ocsem,na (nyugodtan irjad,hogy nem vagy az ocsem!)de bazze,ahh...En egy szal pizsamaban is kiugranek az agybol ha a kutyam sz.rul lenne!vagy vinni kene orvoshoz,nem itt ulnek a gep elott es varnam a megnyugtatast,vagy irnam,hogy nem volt idom veluk menni?Miert nem?
Meg akkor is mennek ha csak a fulet takaritanak,vagy a tokom tudja...ahh.Ezt ugyse fogod megerteni!Tudod,mikor szeretsz egy allatot es a szemebe nezel,akkor ott a vilag nez vissza rad.Az tobb,mint egy tukor.Ott a szeretett allat szemeben eldol ki is vagy te emberileg...Es te ezt az utolso pillanatot elszalasztottad,csak mert "nem ertem ra" alapon?!
Hat akkor kivanom neked,hogy az eletben ne is legyen tobb kutyad!!!Nem vagy ra erdemes!
Ez a penz meg egyebek...na hagyjuk is!Az embernek arra van,amire akarja,hogy legyen.
Ha az en kutyamrol lett volna szo,meg takaritani is visszajartam volna a dokihoz,vagy reszletfizetes...ugyan mar!
Na mindegy,azert persze aludj nyugodtan!Kiforumoztad magad,az a lenyeg.Az a szegeny kutyus meg legalabb nem szenved kint tovabb a hidegben a masik kutya terorrjatol rettegve...
Erre igazabol mar szavak sincsenek es hogy te meg ezt csak nem is latod(be) hihetetlen!
Ameddig itthon lakom, nem lesz következő.
Remélem mindenki megnyugodott, nem fogok több kutyát "kínozni".
Biztos, azért ennyire nem szadista..
De itt mindenki borzasztóan okos, meg mindenki tudja kritizálni a külsőm, meg a szám, csak arról nincs fogalmam, hogy hogyan kapcsolódik ez a kutyatartáshoz..
Az, hogy szőke vagyok, meg műkörmös, sőt, még a szám is vastag, az már egyenlő azzal, hogy nekem nekm való kutya, meg hogy kínzom? Szerintem én voltam az aki a legjobban zokogott miatta.
És hiába vagyok műkörmös, nincs fix jövedelmem, vendégfüggő mennyit keresek, amire meglenne egy ilyen műtét ára, addigra megcsinálnék jónéhány körmöt..
Felháboritó, hogy az emberek mennyire nincsenek tekintettel más fájdalmára, és lehet, hogy hibáztam, lehez van amit másképp kellett volna csinálnom, de amint már előbb írtam, nem 1 meg nem 2 éve kaptam ezt a kutyust, hanem 11 éve. Még kislány voltam, aki imádta az állatokat, és akkor sem követelőztem, hanem ajándékba kaptam.
Miért nem lehet kicsit félretenni mindent, és megtisztelni azzal, hogy nem írkáljátok tele rosszindulatú hozzászólásokkal a fórumomat? De ha már engem nem is, legalébb a kutyát...
A pincsi szobakutya.
Elég szomorú, ha a "tenyésztő" kint tartotta. Melyik kennel ez?
Amúgy apukád hazavitte, ugye?
A palotapincsi nem kifejezetten bentre való kutya, ők nem annyira érzékenyek mint a yorkshire terrierek, a tenyésztő is kint tartotta a sajátját, meg nagyon sok más ismerősöm. Hidd el nagyon szivesen behozztam volna, de ameddig itthon élek addig örülök h kapok enni-inni, meg hogy fedél van a fejem fölött!
Egyébként undoritó dolognak tartom ezt a viselkedést, hogy szegénykémet ma altatták el, ti pedig itt szálltok vitába. A vélemények egyénenként eltérőek, ezt kérlek ne itt vitassátok meg, van nekem most elég bajom...
A másik ami még eszembe jutott. Ha mégis kaparná a sebet, akkor szoktak a nyaka köré ilyen védőkét rakni. Nem tudom hirtelen mi a neve...
Biztos orvoshoz vitte apukád? Vagy milyen orvos volt az?? Áhh..
A szájára is költött eleget, költhetett volna a kutyára is. Állítólag jól kereső műkörmös. Nem lett volna apukára utalva.
És azért nem ment el az orvoshoz, mert nem volt ideje a kocsiba beülni? Vicc.
Remélem több kutyája nem lesz.
Nagyon-nagyon csúnyát tudnék csak írni,így inkább kussolok...
A kutyának már jó szegénynek.MÁR jó!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szoktassam rá 8 hetes kiskutyámat, hogy ne bent végezze el a dolgát?
- Miért nyalogatja a 6,5 hónapos kiskutyám a konnektort?
- Nem akar enni a kiskutyám
- Igaz-e, hogy kiesik a palotapincsi szeme?
- 7 hetes kiskutyám egy oltást kapott eddig, levihetem a kertbe mig nincs meg az összes oltás?
- Hogyan szoktassam le 8 hetes kiskutyámat arról, hogy ne rágjon szét mindent?