Miért nyalogatja a 6,5 hónapos kiskutyám a konnektort? (beszélgetős fórum)
Nem chilizem, meg kakukkfu, bazsalikom blabla, ne ugy vedd a fuszerezest! Amikor meg a sajat eteled maradekat adod, az meg fuszeresenb mint aznamit most adtam neki tegnap! :)
Ami tilos, paradicsom, huvelyesek, kaposzta, kukorica....
Aranyosak! :) megneztem oket! :)
En is ugy szeretnem majd elhozni a masodikat, h pici legyen...ez fontos szerintem, bar baratsagos Helios minden kuttyal aki nagyobb nala, kisebbektol fel :D
Biztam benne amikor elhoztam, h nem fog elpusztulni, amit mondtak az Illatoson, h nem eszik es nem adnak neki sok eselyt! De itt van es gyonyoru
De jó!
Nekem a pumikám van "árvaházból", elég messzire mentem érte a menhelyre. A netről választottam,amikor egy darab kutyám se volt. Azt mondtam, itt az ideje menteni, és egy olyan kell nekem, akit senki más nem visz el!
Alig akarták elhinni, hogy nekem pont ő kell: más kutyára támad, macskát kerget ezerrel, és morcos...Dugdosták az állatorvos elől, hogy el ne altassa a viselkedési gondok miatt.
Több macskám van, miután az egyiket megszagoltattam vele, nincs semmi gond. Szegénykém csak azt akarta megnézni, mi is ez, ami úgy rohan előle! :-)
A komondor, amikor ide került, kisebb volt nála, de gyorsan nőtt, nincs semmi gond.:-D
A komondornak ő "bácsi", tisztelni kell, mert öregebb is, régebb óta is van itt. Erre nagyon figyelek.
Igen, azt még nagy korában is fogja szeretni. És csak jót tesz neki.
Csak az a lüke konnektor...Tényleg vakdugózd le!
Azért nevelni még muszáj!
Olyan kis okosnak nézem, ért ez a szóból, csak tényleg nem bírja még ki, hogy ne csinálja, amit nem szabad. :-D
Most rákerestem erre az étrendre.
Jó az alapötlet, de a kutyák ősei is nyersen ették meg a rágcsálókat, ezt-azt, amit el tudtak ejteni (a régebbi időkben a nyájőrzők is egeret, pockot vadászgattak), a növényi részek ezeknek a gyomrában, beleiben voltak, megrágva és többé-kevésbé emésztett állapotban.
Az ősi kutyák hogyléte senkit sem érdekelt, ugyanúgy az sem, ha bélférgesség miatt fiatalon kimúltak.
Ezzel a bármilyen gondosan összeállított étrenddel csak jó ízhatást és némi rostbevitelt érünk el, mivel muszáj megfőzni.
A zöldségfélékkel nem tudjuk utánozni azt, ami a rágcsálók és egyéb zsákmányállatok akkor vagy akár azóta ettek/esznek.
Édes kicsi csillag kiskutyi, akkor már mindent értek!
Nagyon sok örömet kívánok!
(Mindhárom naplód titkos, kaphatok egy képet, hogy láthassam? Az enyémek az adatlapomon vannak!)
Ha van, azt észreveszed, életveszélyes.
A sertés csak legyengül tőle egy kicsit, emberre veszélytelen, ezért sokáig nem is szűrték.
Viszont árulták az olcsó sertésgégét állatkajának. Abban a leggyakoribb, de más belsőségben is megvan.
A hentes, ha ugyanazon a deszkán, ugyanazzal a késsel dogozik, átviheti a marhahúsra is.
De pulit ennyire változatosan etetni csuda dolog! Általában már egy sima pörköltmaradékkal is totál boldog. :-D
Puli-pumi keverékem van, és komondorom. Genetikailag imádják a pörköltes dolgokat, bár elég ritkán kapnak. Néha, hogy a kedvükben járjak, ilyennel kicsit megbolondítom nekik a kaját.
A magyar raszták híresen igénytelen étkűek. De ha megteheted és meg is teszed, hogy ennyi ízes falattal látod el, akkor csak tedd, és még sok együtt töltött szép évet kívánok! :-)
Így még nem hallottam emlegetni.
A sertés talán még mostanában is lehet az Aujeszky-vírus hordozója, azért kérdeztem.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szoktassam rá 8 hetes kiskutyámat, hogy ne bent végezze el a dolgát?
- Palotapincsi kiskutyámnak kifolyt a szeme, valaki járt már így? Mit tudnék tenni?
- Nem akar enni a kiskutyám
- 7 hetes kiskutyám egy oltást kapott eddig, levihetem a kertbe mig nincs meg az összes oltás?
- Hogyan szoktassam le 8 hetes kiskutyámat arról, hogy ne rágjon szét mindent?
- Miért támadja a szuka kiskutyámat egy nagy kan kutya?