Mi ez az érzés? Szerelem? (beszélgetés)
Ha "nem maradnátok meg külön" abban semmi baj nincs.
A lényeg, hogy mindketten akarjátok.
De ez csak úgy derül ki, ha megismeritek egymást.
Sziasztok!bocsi hogy eltűntem!
Nem az a lényeg hogy akarom-e a jelenlegi kapcsolatomat! Mert ha nem lenn ez a fiu akkor sem akarnám!!!!
Minden féle képpen ki szeretnék ebből lépni! De jött ez a fiu! És nagyon sokat beszélgetünk! Nem olyan mint aki átvágna...ragaszkodik!!!! Szóval nem miadta rugnák fel mindent hanem mert nem vagyok így boldog. Nem ehhez a fiuhoz mennék hanem saját lábra állnék! Csak lenne ez a fiu! De hogyan lehet hogy ő kitalálja hogy éppen milyen a kedvem...tudja mire gondolok...befejezi a mondataimat!!!!
Vágyunk egymásra de ha találkoznánk ..félek nem maradnánk meg külön!!!
Ez vágyódás, és vonzalom.
Hamis kép iránti pozitív érzés, csakhogy ezzel becsapod magad.
Felállítasz saját magadnak egy képet, ami a megismert részből, plusz a többi ismeretlen kipótlásáról szól, ami viszont illúzió.
Ez nem szerelem.
Gondoltam....
Ha nem jó, akkor viszont változtatni kell rajta.
De mindkettőtöknek, nem csak Neked!
Sajnos a férfiak többsége mindent megígér, utána elfelejt lépni.
Mindenképp le kell tisztázni, mielőtt Te felborítanád az eddigi életed!
Szia!
Ez nem szerelem, maximum vágyakozás, szenvedély, ami egyrészt attól is van, hogy még nem ismered...
...hogyhogy nem rajtad múlt? Ezt nem értem...:O
Nekem még elég friss.... még lábadozom. :))))
Miért is nem szabad ezt éreznetek?
Kapcsolatban életek?
Van ez az érzés...volt márt hasonló..de nagyon rég.
Még csak 10 napja változott meg az életem, és nem akartam ezt előre...
Minden nap beszélünk..nem ismerem de nagyon közelinek érzem...Ő is úgy beszél, hogy sokat gondol rám. Vágyok rá!
Szerelem?
De még nem találkoztam vele soha, csak 2x hallotam a hangját és azóta sokkal közelibnek érzem.
Nem láttam a tekintetét, nem láttam az arca rezdüléseit...Nem tudom kiolvasni a szeméből hogy mire gondól!Nem érintettem, nem csólóltam...
De sokat beszéltünk ezekről....
Mi ez az érzés?
Nem szabadna ilyent éreznünk, se nekem se neki....de érezzük...
További ajánlott fórumok:
- Vélemények és érzések a plátói szerelemmel kapcsolatban
- Ez az érzés sokkal több, mint a szerelem..
- Beteljesületlen kölcsönös szerelem érzése el tud múlni egy házas ember életében az idő múlásával?
- Az erős, intenzív szerelem érzése el tud múlni egy házasságban élő férfi esetében egy harmadik fél iránt?
- Szerelem érzése másfél évig?
- Szerelem vagy már szeretet? Észrevehető amikor átalakul ez a két érzés?