Szerelem érzése másfél évig? (beszélgetés)
...sokan abban is vannak....
Belekerülnek egy idő után :(
Dani! fogadd el, hogy életed végéig benned lesz az emléke (vagy nem), de lépjél tovább... te olyan nőt (érzést) szeretsz, ami nincsen...
csak ügyesen :-)
Én már 12 éve vagyok házasságban...és a mai napig szerelmes vagyok a férjembe..ez nem csak szeretet hanem szerelem 12 éve :) sőt mikor ágyazok be nincs olyan,hogy ne szeretgetném meg a párnáját és érezzem az illatát...
Amit te írsz,hogy 1,5 évig van szerelem hááááát ezt megcáfólnám..
Neked ez a 4 év....lányra gondolva nem lehet egyszerű.de,hogy szerelmes vagy e belé ezt te érzed bent.Én azt mondom,hogy az vagy és leszel is szerelmes ebbe a lányba és emléke örökre benned lesz ha netalán nem lennétek együtt...
Nálam a "szerelmes vagyok mint egy nagyágyú" nem szinonima azzal, hogy "nem tudom elfelejteni négy éve".
Szóval valószínű, hogy te nem a szerelmet érzed, hanem a megszerzési vágy tombol benned, hódítani akarsz.
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- Vélemények és érzések a plátói szerelemmel kapcsolatban
- Beteljesületlen kölcsönös szerelem érzése el tud múlni egy házas ember életében az idő múlásával?
- Az erős, intenzív szerelem érzése el tud múlni egy házasságban élő férfi esetében egy harmadik fél iránt?
- Szerelmünk lapjai...7 évig nem találkoztak, mégse múlt el a szerelem. Létezik ilyen a valóságban?
- Idézet, hogy valaki a szerelem érzésébe szerelmes