Mi az ami nem fér bele a párkapcsolatba? Ami megbocsáthatatlan? (beszélgetés)
Hátha velem csak a felét megcsinálna a pasi abból, amiket írtál engem többet az életbe nem látna az tuti! Ha a lábam elé térdelne, akkor sem állnék vele szóba!
Lehet Neked is segítség kéne, egy pszichológus pl, mert ez nagyon jó! Nem bántásból mondom!
Ha mások előtt megszégyenít. Az biztos,hogy nem fér bele. Két ember között az intimitás a legfontosabb. Nem a szexre gondolok. Pl.
Ha mással fekszik le, az nem olyan nagy dolog,mint ha meghitten mással alszik. Nem tudom érthető vagyok-e.
Ne haragudj,de nem vagy normális!
Először is szét offoltál más fórumát!
Siránkozol a szar életeden,amit csak saját magadnak köszönhetsz.Eltűrsz mindent és itt mártírkodsz??
Senki nem fogja itt kinyalni a hátsódat,ahhoz rossz helyen vagy!
Egyébként én azt kifelejtettem, hogy az ilyen csúnya szavakat nem élőben, hanem neten keresztül mondta (távkapcsolat volt), szóval nem biztos, hogy élőben viselkedett volna így, neten bármit könnyű mondani.
De így utólag tudtam meg tőle azt is, hogy több barátnőjét is megcsalta, sőt ami most volt kapcsolata, ott is csalta volna a barátnőjét velem, persze nem adtam meg neki ezt. Teljesen kiábrándított.
Neked semmi önbizalmad sincs. Szenvedni akarsz egész életedben? Akkor tedd azt. Szereted. Mi a fenét szeretsz egy ilyenben?
Menekülj! Előbb-utóbb agyonver.
Legyen már tartásod. Ezt eltűrni, hihetetlen... más már régen feljelentette volna az ilyen agresszív szemétládát.
Na, amiket te írtál, az pl. mind megbocsáthatatlan és nem fér bele egy kapcsolatba. Sőt, ennek a tizede sem.
Kérj segítséget, ha nem megy egyedül!
Nyiss egy saját fórumot,és ott kérj tanácsot.
Voltak már mások is ebben a helyzetben,segíteni fognak.
De csak akkor ,ha meg is teszed!
A szüleidnek pedig el kellene mondanod,amíg nem történik nagyobb baj.
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a férjem, én megbocsátottam, nem válunk, de lehetünk ezután boldogok?
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Házasság, hűtlenség, megbocsátás
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- A párkapcsolatba belefér?
- Basszus beleszerettem egy pasiba akinek párkapcsolata van